Al doilea viol. Acum, la TV. România lor călare pe România noastră

Maruta Pro TVEram în direct, pe B1 TV, când l-am văzut pe marele Măruță (Pro TV) arătând-o lumii pe eleva violată de cele șapte satane posedate de hormoni prin Vasluiul pesedist. M-am frecat simbolic la ochi: Adio, presă normală la cap! Adio, Românie a bunului-simț! Adio, CNA, legi, onoare și respect pentru viața privată a unui năpăstuit de soartă! Adio, Pro TV! Adio, orice!

Evident că nimic nu mai contează în țara asta, când vine vorba de distrugerea cuiva în numele banului, a faimei sau a interesulului politic. Dincolo, la Antene, un Gâdea descreierat făcea cam același lucru: ducea nenorocirea fetei violate în zona…”băsistă” – vezi, Doamne, ”Băsescu e de vină”, rețeta casei.

Măi, suboamenilor, vouă nu vă mai pasă câtuși de puțin de demnitatea unei persoane? Vouă nu vă mai pasă câtuși de puțin de oameni? Chiar sunt banii și dorința de putere mediatică suficiente motive pentru a distruge și ultima fărâmă de omenie? Ce căutați voi, în prelungirea bestiilor, să vă folosiți de drama unei familii distruse deja?

Cum puteți să întoarceți și să amestecați spețe, teme, teze și abordări doar cu simplul scop de a obține ce vreți voi? Vezi-i, Doamne și dă-le ce merită! Astfel de anticriști care iți intră forțat în casă pe țeava televizorului nu mai pot fi decât de competența TA – singura care ne mai poate scăpa de aceste malformații ale vieții ca moștenire divină.

Dacă de la alde Gâdea n-ai ce mai aștepta devreme ce tot circul său mediatic are doar un scop politic menit să salveze mafia pesedisto-securisto-voiculesciană, de la Măruță m-aș fi așteptat să se-nfrâneze de data asta. El și producătorii emisiunii sale. Mai întâi, aș fi sperat să nu pună imaginea fetei pe ecran fără blur. Dacă nu pentru respectarea intimității zdrobite a fetei, măcar pentru respectarea amărâtei de legislații audiovizuale.

N-au făcut-o, dimpotrivă. Au ales ”să dea lovitura”. Să facă rating. Au aburit probabil familia slabă de înger cu oareșce contracte de confidențialitate (mare minune să nu le fi dat pe la nas oamenilor și cu niște bani murdari și urât mirositori!), au ”dat asigurări” că totul va fi ok și apoi purces la al doilea viol, de astă dată în direct. Sigur, nu unul fizic, ci mediatic. Dar tot un viol a fost.

Îmi aduc aminte că acest Cătălin Măruță a fost ”decorat” cu titlul de cetățean de onoare al municipiului Târgu-Jiu de protejatul lui Victor Ponta, onor primarul PSD Florin Cârciumaru. Iată ce ”oameni de onoare” a ajuns să aibă orașul lui Brâncuși! Mai vreți alte conexiuni? Tatăl vedetei chiloțare de la Pro TV a ales să-l apere pe respectivul primar în acțiunile penale declanșate de instituțiile statului corect împotriva baronului de Gorj. Se leagă, nu?

Nu mai încape vorbă că România este în plin haos generalizat. Politic, administrativ, de afaceri, dar mai ales uman. E o lume care alunecă rapid spre descompunere purtată spre dezastru de pierderea valorilor morale ale individului și implicit ale colectivității. Iar principala trăsătură a acestui vehicul al răului ce ne poartă spre abisul disoluției ca țară este violența. Cu toate formele ei. Verbală, fizică, față de oamenii legii (vezi ultrajul la adresa polițistului venit să ancheteze frauda la BAC în care a fost implicată fiica ex-baronului PSD de Mehedinți).

Evident, politicienii pescuiesc profitabil în astfel de ape tulburi. Ei au promovat un Cod Penal cu pedepse blânde pentru violatori, fraudatori, agresori. În special PSD este cel care profită masiv de tot acest peisaj de junglă. Vasluiul acela sărac și pepinieră de bestii este muls masiv de voturi de către PSD, cu fiecare scrutin electoral. Este fief-ul său. Ca de altfel toate acele zone uitate de lume, de ajutor public, de educație și de investiții, răspândite prin sudul și prin estul României, bune doar în alegeri și la pomeni electorale de tip socialist.

Iată de ce nu se va schimba nimic nici după acest al doilea viol, acum de factură mediatică. CNA, în campania electorală trecută și vreme înainte, ca și azi de altfel, violează braț la braț cu PSD umanitatea acestei țări, valorile ei, bunul-simț prin tolerarea violului mediatic față de tot ce poate slăbi forța acestui partid-stat. Cu televiziuni-măciucă, vorba lui Cristoiu, cu Căcănii TV, cu slugi pesediste în Consiliul Audiovizual, cu o justiție influențată masiv de baroni în provincie (nu uitați cum același baron Cârciumaru l-a amenințat pe un judecător chiar în văzul lumii!), urmașii comunismului sunt în extaz zi de zi, călare peste această lume incapabilă să i se opună.

Această gașcă de violatori ai legii, ai banului public și ai demnității umane ține prizonieră România cealaltă, cea europeană, a regulilor și a civilizației. Dar această parte morală a ființei naționale este precum fata de la Vaslui umilită de cei șapte derbedei în călduri. Este o Românie în minoritate, violată de două ori: o dată fizic, a doua oară mediatic.

PSD, braț la braț cu armele sale mediatice, are nevoie de această Românie promiscuă și lăsată, vorba Iliescului, în suc propriu. Pe seama ei, belferește fără să dea socoteală cuiva. Și nu întâmplător, acolo, solidaritatea cu agresorul este parte a tabloului general din care se hrănește hulpav partidul care conduce România spre pierzanie de 26 de ani încoace…

Laurențiu Ciocăzanu

Laur Ciocazanu

, , ,

4 Responses

  1. Da, Laurentiu, foarte bun articolul tau, dureros de adevarat si de trist. Cand se vor trezi oare si romanii nostri? Iubirea aproapelui reflecta, pana la urma, iubirea de sine. Romanii nu constientizeaza necesitatea iubirii de sine si iubirea aproapelui. Se lasa antrenati (cu buna stiinta de catre anumite televiziuni) in acest circ murdar si au impresia ca asta este firescul lucrurilor …

  2. De la Maruta nu poti avea pretentii . Asta ar face orce pentru rating , dar ma intreb : CNA-ul doarme ??? Sau Maruta si PRO-TV sunt protejati ..ca sa nu spun mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *