Această imagine, proiectată de V. V. Ponta la aniversarea a trei ani de banditism politic, jaf, diversiune și minciună, este o jignire profundă adusă președintelui Klaus Iohannis. Șeful statului este folosit propagandistic de un politruc de tip ruso-putinist.
Formulei “USL a promis premier de la PSD, președinte de la PNL”, Mitomanul i-a adăugat, pe Facebook, alte cuvinte spurcate: “și ne-am ținut de cuvânt”.
Carevasăzică, Ponta nu a pierdut alegerile, ci le-a câștigat prin candidatul său ascuns, Klaus Iohannis! De sub rânjetul abject al Satanei Roșii ne este proiectată în față o flegmă pestilențială: Ponta, de fapt, nici n-a vrut să fie președinte, ci a trudit din greu pentru victoria contracandidatului său!
A trudit prăvălind asupra lui cele mai infecte mizerii, l-a sprijinit trimițând pensionarilor 5,4 milioane de fluturași cu anunțul “Iohannis îți taie pensia”, l-a ajutat numindu-l – prin propaganda sa – “măcelar de copii” și “traficant de organe”, făcându-l “pisic mic, mic”, amenințându-l cu Corpul de Control al Guvernului, decoperindu-i “părinții nababi” în Germania și speriindu-i pe români că “Iohannis rupe Ardealul de România”.
Prin minciuna de tip bolșevic inserată în mesajul de pe poza Ponta-Iohannis, Marele Mitoman a transmis prostimii (căci doar proștii îl mai pot crede!) flegma supremă: eu sunt înțeles cu Iohannis, nu v-ați dat seama? Și a făcut cu ochiul, ca ultimul ciumete din crâșma sătească.
Scopul său este cât se poate de evident: cultivarea neîncrederii în rândul susținătorilor lui Iohannis. Iar tactica sa chiar va avea succes dacă președintele nu va reacționa ferm, punându-l la punct pe mincinos. Ar fi trebuit s-o facă și rapid, dar rapiditatea – ne-am lămurit – nu este unul dintre atuurile sale. Măcar fermitatea să și-o (re)descopere, altfel premierul manciurian îl va prăbuși în sondaje cu viteză sovietică!

, ,

3 Responses

  1. Frumos discurs. Plin de ura, minciuni, resentimente si frustrari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *