Bun venit pe “Vocea Diasporei”!

Written by

Grigore Cartianu și Laurențiu Ciocăzanu, autorii cărții-document “Miracolul din noiembrie”, tocmai au ajuns la New York, pentru un turneu de 7 săptămâni prin SUA și Canada. Ei sunt însoțiți de prietenul gazetar Ovidiu Popica.
Obiectivele turneului:
1. Promovarea cărții “Miracolul din noiembrie”, care are un subtitlu sugestiv: “Uimitoarea poveste a zilei în care Diaspora și Facebook au obținut o victorie eroică”.
2. Promovarea celorlalte 6 cărți ale lui Grigore Cartianu: “Sfârșitul Ceaușeștilor”, “Crimele Revoluției”, “Teroriștii printre noi”, “Cartea Revoluției”, “Jurnalul unui puci ratat”, “Hagi”, precum și a filmului “Moartea Ceaușeștilor. Trei zile până la Crăciun” (scenariul – Grigore Cartianu; regia – Radu Gabrea).
3. Conferințe, întâlniri cu publicul românesc, sesiuni de autografe pe toate cele 7 cărți.
4. Documentarea în comunitățile românești de peste Ocean, pentru o viitoare carte și un viitor serial de televiziune, cu tema “Români care au cucerit America”.
5. Un pic de turism, pe un continent fabulos.
Frați români din Lumea Nouă, fiți pregătiți: există autografe pentru toată lumea!

Calendarul turneului (încă flexibil):
* 22-28 aprilie: New York
* 29-30 aprilie: Boston
* 1-3 mai: Montreal
* 4 mai: Sherbrooke
* 5 mai: Quebec City
* 6-7 mai: Montreal
* 8-9 mai: New York (festivalul românesc)
* 10 mai: Montreal
* 11 mai: Ottawa
* 12-17 mai: Toronto (+ Oshawa)
* 18 mai: Mississauga
* 19-22 mai: Hamilton + Burlington + Kitchener + Milton + London
* 23 mai: Câmpul Românesc (Hamilton)
* 24 mai: Windsor
* 25-26 mai: Detroit
* 27-31 mai: Chicago
* 1-2 iunie: Cleveland
* 3 iunie: Pittsburgh
* 4-5 iunie: Washington
* 6 iunie: Philadelphia
* 8-9 iunie: New York


6 Responses

  1. Buna dragii nostrii,
    am citit cu sufletul la gura randurile tale Laurentiu , care mi-au placut ff mult .Am ”fost” cu voi peste tot, m-am emotionat , am ras cand ai varsat paharul si te-am ”vazut ” ce incurcat erai ….mi-au dat lacrimile de emotie citind alte randuri. Ideea acestui jurnal este excelenta, asa suntem impreuna si calatorim si noi cei care fara voi n-o vom face niciodata.Va dorim sanatate, zile frumoase si mult, mult succes .

  2. D-lui Grigore Cartianu si compania:Laurentiu si Ovidiu: multam mult de telefon-Intrati, va rog, pe Google si puneti “Romanian churches in Chicago” Vi le da pe toate. Am notat tel dvs. 0726-693-848, si va sunam dupa June 15. E-mailul nostru este nfpd1520@aol.com, si un scurt mesaj ne informeaza despre programul dvs. Va dorim mult success in aceasta misiune culturala de mare importanta si doresc sa ne vedem sanatosi acasa in Bucuresti. Cu dragoste Nicolae si Yolanda Jimenez-Rascov. Pe curind!

  3. nu merge share sa trimit si la prietenii mei despre vizita celor 3 musketari…sa-i f..t pe cei de la Facebook…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *