Brutal Basarabia invită toată lumea la un concert de caritate în susținerea persoanelor care au suferit în urma incendiului din clubul Colectiv.

Toți banii strânși din vânzările biletelor vor fi transferați Fundației Estuar care are legătură directă cu victimele teribilului incident din București. Evenimentul va avea loc pe 13 noiembrie începând cu orele 20:00.

Gazda evenimentului va fi clubul Albion din Chișinău, care recent a trecut pozitiv toate verificările normelor de siguranță. Prețul unui bilet va fi de 70 lei moldovenești.

Momo face apel la solidaritate cu oamenii care au suferit și cu rudele celor ce și-au pierdut viața din cauza neglijării procedurilor de verificare a siguranței de către oamenii responsabili. Momo îi roagă pe toți să fie receptivi în susținerea celor care au suferit în această tragedie comună.

Amintim că la 30 octombrie în București la clubul de noapte Colectiv, unde era organizat un concert gratuit, din cauza artificiilor a izbucnit un incendiu care a curmat viața a 32 de oameni și a rănit încă cel puțin 181.

Articol preluat din publicația de peste Prut momo.md

,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *