Nici n-am apucat bine să deschid ochii de la revenirea în țară că parcă m-am întors în România lui Ilici Iliescu și a minerilor săi injectați cu ură față de libertate. Ultimul pe listă, cu voia dvs., stimate tovarășe asasin de Ceaușești, Iooooan Ruuus! Ce zise omul doct, în fața unui moderator TV care, în loc să-i dea una peste bot invitatului bălos, îl peria…licențios? Păi cam așa grăi Ioan Rus: sunt peste un milion de români afară care muncesc pe vreo 1.500 de euro, munci grele, iar în urma lor rămâne o producție națională de copii golani și neveste curve. Nu-i citatul exact, ci o reproducere fidelă a vorbelor ex-ministrului Transporturilor; între timp, omul și-a dat demisia ”de onoare” pentru jignirea incalificabilă adusă unui eșantion imens de români plecați în pribegie din cauza mafiei politice pe care o slujesc oameni ca Rus.

Cine e mai curvă, stimabile? O femeie care rămâne acasă să-și îngrijească odraslele candidate la postul de golan sau tu, un individ cu mină prețioasă, care faci joci de scenă la TV și nu ai decât un singur scop: să te îmbogățești ca un ordinar pe spinarea celor fugiți de frica pesedismului din țară? Tu ești curva, mister Rus, nu femeile zidarilor și fierarilor-betoniști pe care tu îi disprețuiești probabil pentru că n-au ajuns doctori din plagiat și n-au pus mâna pe contracte cu merțane și pe bani publici.

Nu e nicio surpriză. Acest îmbogățit al tranziției prezentat publicului drept ”omul serios al Grupului de la Cluj” vorbește în locul lui Victor Ponta și al tuturor celor din PSD care urăsc Diapora. Nu degeaba a spus lumea ”Puie Monta”! Căci este cea mai plastică înjurătură pe care i-au întors-o românii obligați să-și părăsească țara din cauza corupției injectate de PSD în venele României jefuite de urmașii lui Ceaușescu.

Mai țineți minte cum îi numea Ion Iliescu pe cei protestau în Piața Universității împotriva furtului Revoluției din decembrie 1989? Golani. Am fost și eu unul dintre ei și, ca toți ceilalți, enorm de mulți oameni curați, dotați, decenți, nu vroiam altceva decât condiții egale între PCR, PNȚCD, PNL, PSD-Cunescu, PER, AFDPR. Ce ne-a dat Iliescu în schimb, frecându-și mâinile murdare de sângele împușcaților? Eticheta de golani. Împotriva lor, a comandat mineri plătiți ca asasini la comandă politică.

Balele anti-Diaspora scoase pe gură de acest ultim individ slujitor al mafiei politice sunt expresia unei stări de spirit ostile față de românii plecați la muncă afară. Recent, Tăriceanu îi înjura că ”și-au vândut votul pe un mic și-o bere”. Iar Ponta i-a blocat la alegerile din noiembrie 2014 și face tot posibilul să împiedice votul prin corespondența. Toate aceste înjurături anti-Diaspora au un fir comun: convingerea PSD că românii plecați afară au început să schimbe raportul de forțe din politica din țară – vezi răsturnarea lui Victor Ponta din drumul către Cotroceni. Și Tăriceanu-Mici, și Rus-Golani și Curve, și Ponta-Baricadă la vot și Iliescu-însetat de sânge de protestatari anticomuniști, toți urăsc libertatea, legea, lumea liberă. Urăsc, de fapt, peste jumătate din Românie. Acea Românie care nu mai acceptă sclavia lor și violul la care îi supune de 25 de ani mafia comunisto-pesedistă.

Mâine, e moțiune de cenzură. Guvernarea anti-Diaspora poate să plece, dar sunt șanse mari să rămână la putere. Curvele politice au nevoie de bani și de protecție față de acțiunile justiției. Vom vedea cât vor mai putea să-și bată joc de noi…

Am fost timp de aproape două luni într-un turneu în SUA și Canada, alături de Grigore Cartianu și Ovidiu Popica. Am întâlnit foarte mulți români cu mare bun simț, care muncesc din greu și care duc dorul țării-mamă. Au învățat mai multe despre ce înseamnă democrația și capitalismul, de aceea înțeleg diferit și mult mai clar cum să-și trateze politicienii. Știu mai bine cât valorează votul lor, nu întâmplător peste 90% dintre ei au opțiuni anti-PSD.

Am un respect imens pentru toți cei care trudesc prin străinătate și pe care oameni îmbuibați ca Tăriceanu, Rus, Iliescu sau Puie Monta nu-i vor înțelege niciodată. Căci în UE, SUA, Australia sau Canada lumea prețuiește banul câștigat cinstit, prin muncă dură, iar respectivii nu au nevoie de votanți cu astfel de mentalitate. Lor le trebuie un popor ușor de smintit, de călărit și de dovedit. Ceea ce, până acum, le-a ieșit.

Laurențiu Ciocăzanu

laurentiu-ciocazanu

, ,

One Response

  1. Hehe ! Multumesc mult Laura ca mi-ai satisfacut criaozitutea de inginer !! :)Imi place mult cum descrii si e chiar fain sa va urmaresc, chiar daca doar prin text si poze :) , cel putin pot sa-mi fac o idee de locurile respective, si pe unele chiar sa le trec pe lista cu 1000 places to visit before I die . Auzisem demult pe cand visam si eu la o asa calatorie, ca inclusiv Tibetul se schimba, ca o mare cale ferata se construieste in zona Lhasa, care va oferi acces usor unei hoarde de turisti desigur ca asta schimba inevitabil acea simplitate si puritate pe care ai pomenit-o Oricum ma bucur pentru voi si pentru entuziasmul vostru ! Tinem legatura :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *