Generalul Gabriel Oprea, desemnat prim-ministru interimar urmare a operației la genunchi a premierului ”plin” Victor Ponta, are probleme mari cu limba română. Invitat la Realitatea TV în emisiunea ”Jocuri de putere”, Oprea n-a avut o prestație rea, dar a stâlcit uneori impardonabil limba română. Un fapt greu de acceptat pentru cineva care pretinde că a intrat printre primii la Facultatea de Drept; se știe bine, avocații au în fișa postului stăpânirea perfectă a limbii, fiind vorba despre o meserie și a elocinței, nu doar a legii. Or Gabriel Oprea nu lasă impresia că și-a făcut bine lecțiile de gramatică. Iată ce a declarat el la întrebarea moderatorului privind situația lui Victor Ponta:

“Îl aștept din zi în zi să se întoarcă, acum are o culpă medicala, a fost explicată foarte clar, chiar științific, oricui i se poate întâmpla acest lucru, îl aștept (…) Va fi public când se va întoarce în București”.

 

Dacă am lua în serios declarația lui Oprea, atunci am putea deduce că Ponta este…în culpă, adică n-ar fi chiar reală problema sa medicală (nu culpa, domnule Oprea!).

, ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *