1. Oana Schmidt-Hăineală a câștigat procesul de calomnie cu Antena 3. Voiculescu și slugile sale trebuie să-i plătească fostei șefe a CSM daune de 10.000 de euro.
2. Dan Șova a pierdut procesul de calomnie cu ziarul “Adevărul” și cu ziarista Raluca Dan. Fostul ministru pretindea daunde peste 550.000 de euro, dar instanța nu i-a dat nicio lețcaie.
Aceasta este diferența dintre presa de propagandă și presa adevărată! Când Justiția funcționează, specialiștii în linșaje deghizați în ziariști încep să dea socoteală, iar gazetarii adevărați capătă un scut formidabil în fața ofensivei la intimidare a corupților. Tot în Justiție ne e speranța că vom curăța și presa de lichele!

3. “Judecătorul lui Voiculescu”, Stan Mustață, a fost condamnat de Curtea de Apel București (instanță din care a făcut parte până anul trecut) la 10 ani și 8 luni de închisoare. Acuzațiile: luare de mită și trafic de influență.

Sentința nu este definitivă, dar Înalta Curte de Casație și Justiție nu va fi în niciun caz mai miloasă cu șpăgarul în care-și pusese toate speranțele Dan Voiculescu. Așadar, Mustață își poate pregăti bocceluța, urmează o lungă perioadă de meditație la Jilava!

P.S. Uitați-vă cu atenție la șpăgarul Stan Mustață: nu vi se pare că seamănă cu Ionuț Vulpescu, prostovanul de la Cultură?! Parc-ar fi ta’-su’! Dar noi știm că ei sunt, de fapt, “frați”, pentru că amândoi au același “tată”: Ion Iliescu.

Grigore Cartianu

Grigore Cartianu

, ,

5 Responses

 1. MAI TINETI MINTE CE (NE-)ATI PROMIS, Domnule Presedinte Klaus Werner Iohannis?!…
  Era in noaptea VICTORIEI Dumneavoastra, pe care am crezut-o ca fiind … SI A NOASTRA, a celor care v-am votat (MASIV!), in Tara si in Diaspora! La patru luni si jumatate, distanta in timp, de la acea noapte, de 16 noiembrie 2014, pe care o credeam MAGICA si ELIBERATOARE, CONSIDERAM CA AVEM LEGITIMITATEA, noi, votantii Dumneavoastra (!!!), sa va cerem, IMPERATIV si… ULTIMATIV, SA VA TREZITI DIN SOMNUL CARE V-A TOROPIT, DIN CLIPA IN CARE V-ATI ASEZAT PE PERNELE MOI si MOLESITOARE, POATE PREA PUFOASE si MATASOASE, ALE DIVANULUI DE LA PALATUL COTROCENI!!!
  Ne luam permisiunea de a Va reaminti (SI) ca MAJORITATEA (cel putin) DINTRE NOI NU PE… DUMNEAVOASTRA V-A(M) VOTAT, de fapt, CI DOAR L-AM OPRIT PE DERBEDEUL de Victor Viorel Ponta, din parcursul spre instaurarea dictaturii, personale si de gasca MAFIOTA, totale!!!
  Asadar, NOI CONSIDERAM CA NE-AM FACUT DATORIA, DE CETATENI si ROMANI: NU L-AM LASAT pe HOTUL de Ponta sa ajunga sef al Statului Roman!
  Dar… Dumneavoastra, Domnule Presedinte, ALES DE NOI CU UN MANDAT CLAR, NEECHIVOC, CAND VETI… “BINEVOI” (Sic!) SA VA FACETI DATORIA, FATA DE CEI CARE V-AU COCOTAT, IN LIPSA DE ALTERNATIVA MAI BUNA (!), IN CEA MAI INALTA FUNCTIE DIN STATUL ROMAN?!…
  Adica, daca noi NU l-am lasat pe Ponta sa ajunga la Palatul Cotroceni, Dumneavoastra… CAND IL VETI ALUNGA DE LA PALATUL VICTORIA?!?
  ASA CUM, repetam, NE-ATI PROMIS, PUBLIC si SOLEMN, inainte de alegeri si in seara in care le-ati “castigat”!
  IAR NOI, DE MAXIMA BUNACREDINTA FIIND, AM FACUT GRESEALA SA VA (SI) CREDEM!…
  Ce ne-ati mai PROMIS (CU… CARUL si TOPTANUL, caci nu va costa nimic si nu va durea gura!), Domnule Presedinte? Ne-ati promis, printre altele, ca veti starpi CORUPTIA, ca veti aduce DREPTATE SOCIALA, ca veti elimina IMUNITATEA PARLAMENTARILOR INFRACTORI, ca veti lucra pentru PROSPERITATEA NATIUNII, in ansamblu si la nivelul fiecarui individ, familie, comunitate!… Ne-ati mai dat si SPERANTA ca Justitia va continua sa se REFORMEZE, cu CELERITATE, inclusiv in sensul EGALITATII TRATAMENTULUI, IN PROCEDURILE SI SENTINTELE sale!
  Asadar: DREPTATE, JUSTITIE, EGALITATE DE TRATAMENT SOCIAL-ECONOMIC si PROSPERITATE, PENTRU TOTI!!!
  Ah, sa nu uitam: ATI JURAT, aproape, CA NU VA VETI GASI LINISTEA, MORALA si INTELECTUALA, PANA CAND NU VETI… “PUPA” OBRAZUL DIASPOREI ROMANESTI, ACOLO UNDE A… SCUIPAT, CU MITOCANIA SI AROGANTA SPECIFICA, DERBEDEUL PARVENIT DE V.V. Ponta!!!
  Adica: veti lucra pentru promovarea si adoptarea, in Parlament, a VOTULUI PRIN CORESPONDENTA si / sau a celui ELECTRONIC, atat de necesar pentru ASIGURAREA DREPTULUI FUNDAMENTAL, MINIMAL, CONSTITUTIONAl, LA EXPRIMAREA ELECTORALA A OPTIUNII POLITICE A TUTUROR romanilor, din Tara si din Diaspora!…
  Ati mai promis REFORMA si RIDICAREA NIVELULUI sistemelor ESENTIALE in soarta unei TARI si a unui POPOR, pe termen scurt, mediu si lung: SANATATE si INVATAMANT, ambele PUBLICE!
  Dar… APROAPE CA NE ESTE… JENA (CULMEA: TOT NOUA?!…) SA VA MAI INTREBAM (SI) despre astfel de lucruri, in conditiile in care Dumneavoastra… nici macar nu pareti a mai fi interesat de exercitarea si indeplinirea atributiilor si, respectiv, responsabilitatilor functiei pentru care ne-ati cerut votul, atat de… PATETIC chiar, in noiembrie trecut!

 2. de acord cu opinia domnului PARVU și convinsă aproape că nu vom primi raspunsul sperat până la sfârșitul mandatului , păcat de noi toți cei care sperăm că eforturile noastre de la prezidențiale vor aduce și schimbările atât de necesare in sfera politică românească, nici nu stiu ce am mai putea spera în continuare. …

 3. FALS, cei doi nu seamana deloc. Unu e mai prost ca altu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *