Miracolul1Românii din nordul Germaniei vor retrăi în această seară spiritul zilei de 16 noiembrie 2014, atunci când euforia victoriei anti-PSD a făcut uitate vechile rivalități și adversități din sânul dreptei politice. Indiferent că a fost vorba de votanți pro-Iohannis, pro-Băsescu sau pro-Macovei, românii din Diaspora s-au mobilizat miraculos la vot împotriva adversarului comun: Victor Ponta.

În această seară, la Koln, jurnaliștii Grigore Cartianu și Laurențiu Ciocăzanu, autori ai cărții-document ”Miracolul din noiembrie”, se vor întâlni cu cei care au contribuit atunci, pe zona din nordul Germaniei, la victoria împotriva lui Victor Ponta.

Conferința interactivă “Miracolul din Noiembrie” va avea loc la ora 19.00, la adresa Brauhaus Sion, Unter Taschenmacher 5-7, 50667, Köln. Principalul organizator este Gabriel Săvulescu, unul dintre cei care au ars atunci, în noiembrie 2014, flacăra anticomunistă la Koln.

Este prima conferință din turneul organizat de cei doi jurnaliști în vestul Europei. Site-ul VoceaDiasporei.ro va relata despre întâlnirile lui Cartianu și Ciocăzanu cu publicul pe tot parcursul traseului unde se va afla Caravana Cărților.

,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *