Veronica Dondaș, unul dintre eroii cărții ”Miracolul din noiembrie” a intrat în gura…familiei Badea. A lui Mircea Badea. Mama acestuia (prima din stânga) i-a sărit la gât într-un text publicat pe blogul personal în care îi ia apărarea fiului său, realizator al emisiunii ”În gura presei”, la Antena 3. Acesta a scandalizat milioane de români din Diaspora spunând că ei nu fac nimic pentru țară și că ”nu e nimic eroic” în a trimite bani acasă.

”Cei care și-au luat țara înapoi plătesc și impozite în țară. Sau și-au luat țara înapoi pe bani mei și-ai tăi și a ăstora care plătim impozite? Mai bine taci dreacu din gură! Au senzația că dacă trimit bani și își cumpără biscuți cei din familiile lor e un act cetățenesc, eroic”, a spus Badea la Antena 3.

Veronica Dondaș (foto în mijloc) – devenită celebră prin scrisoarea anti-Ponta din timpul alegerilor și care se regăsește în cartea ”Miracolul din noiembrie” – l-a taxat imediat pe Badea pentru inepțiile sale antiromânești.

<<Mircea, noi, ”eroii” ,”ne-am luat țara înapoi” – nu pe banii tăi, ci pe votul nostru… Și da, trimitem bani acasă pentru ”biscuiți”, dar în aceeași măsură, trimitem bani și pentru a ne plăti impozitele pe proprietăți, investim în diverse sectoare ale economiei banii câștigați cu greu pe afară, venim și ne petrecem vacanțele în țară investind în turismul românesc (mai ales că am fost profund impresionați de imaginea de promovare a României – frunza aceea este de milioane!!! – și, Doamne, milioane la propriu!!!). Da Mircea, am putea să investim banii în alte părți, am putea să ne petrecem concediile pe alte meleaguri, am putea trimite celor dragi direct ”biscuiți”… dar, pentru că suntem ”eroi”, investim banii aceștia în țara pe care ”ne-am luat-o înapoi”. Nu ne dorim să fim ”divinizați” ci doar să ni se respecte un drept fundamental garantat de Constituția României – dreptul la vot… crezi că cerem prea mult?>>, a scris Veronica pe blogul personal.

Atât i-a trebuit mamei lui Mircea Badea! Cu aroganța de care dă dovadă și fiul ei, madam Badea s-a prins și ea în hora anti-Diaspora bine întreținută de propria-i odraslă:

”Se vede că tânăra are frustrări materne, fie directe, fie genetice, de aceea niciodată nu va putea sădi valori etice solide în urmaşi. Din experienţa unei vieţi psiho-pedagogice, m-am deprins să nu încerc imposibilul, adică să nu fac eforturi inutile de a convinge un intelect la temperatura camerei despre substanţa unui adevăr nimicitor! Eroina cu gândire şi renume de manelist devine celebră căţărându-se pe imaginea incoruptibilă şi dreaptă a unui român care a reacţionat totdeauna la nedreptăţi, a protestat, a manifestat, şi-a susţinut cu argumente opiniile (care s-au dovedit – milimetric – corecte), nu s-a limitat doar la dreptul de „a vota” bezmetic! Noi, românii trăitori în interiorul ţării, suportăm cu greu povara votului acestor talibani gălăgioşi, direct responsabili pentru distrugerea ţării de către cel mai abject conducător de la Duca-Vodă încoace! Cert este faptul că propaganda alarmistă a făcut ceva pentru ţară: a votat o ticăloşie de 10 ani la rang de preşedinte”, a scris Mariana Badea pe blogul personal.

Strategia familiei Badea este aceeași cu a lui Victor Ponta și a PSD:de a semăna ură printre românii din țară împotriva celor din străinătate, mai ales după ce Diaspora a răsturnat planurile abuzive ale PSD de a pune mâna pe Palatul Cotroceni. Apoi, această campanie anti-Diaspora de sorginte fascist-bolșevică este asociată cu numele lui Traian Băsescu pentru a transmite mesajul că românii din afară sunt una și aceeași cu fostul președinte – o nouă manipulare ordinară de vreme ce Diaspora l-a votat masiv pe Klaus Iohannis, nu pe Băsescu și nici pe Elena Udrea, favorita acestuia la ultimele alegeri prezidențiale.

, , , ,

24 Responses

 1. Da, undeva am citit si eu “raspunsul Mumei Badea” catre Veronica – ah, da, muma “Zmeului” era “Muma-Padurii”…
  Ca Mirciulica ar fi Zmeu, m-ar contrazice toti copiii, ba chiar ar rade cu pofta, “Zmeul” nu ia bataie de la motociclisti si nici nu da capatzani in copaci sa vada lumea “ce tarrre e el” in spagat… In schimb, DA, copiii ar recunoaste, “Zmeul” mananca mult rahat – da’ nu turcesc ci d’asta mioritic, mai de la tzara…

  Dar de Muma ce sa zic? Multi copiii vor spune DA!!, “Profa” e Muma! – Muma Padurii, muma cea coltzoasa care sare sa-si apere odrasla…pe Zmeul tembel – poreclit si Mirciulica. S-o apere de cine? De Ileana Cosanzeana vor spune copii…ca Fat Frumos nu-si pierde vremea cu “ciumpalaci”… “Zmeul” asta e bun de batut doar de o Ileana – sau o Veronica – sau orice femeiusca frumoasa si isteatza, satula de idioti. Ei, dar nu poti pokni un izmanar ca Mirciulica – fara sa nu sara Coto’-roantzaaa!… A sarit la ceaun, a fiert repede o duzina de broaste, a aruncat si vre-o trei capatzani de soparla, a pus pucioasa, mult venin, “psiho-pedagogie”, cinci pagini din cartea “Vraji-care-nu-merg” – ca si asa le-a ros degeaba, si a inghiortzait repede “supa”… La sfarsit s-a prins ca mamaliga n-a pus, ca a halit-o Mirciulica… A crezut ca e rahat.

  Ei, dar dupa ce s-a vazut cu supa de broaste in burta, Cotoroantza zis si “Muma Padurii” a infascat pixul si i-a scris o “lectie” Ilenei Cosanzene asa, in draci, “psiho-pedagogic”, sa se invete minte!… Rezultatul e lamentabil… Ce a mazgalit ea acolo face sa rada orice copil… Pai ea, ditamai Cotorantza, Muma Padurii si alte titluri ce mai are, face clabuci cand este comaptimita ca a avut asa un Dobitoc la usa, cand ea, “psiho-pedagoaga” a putut sa “scoata pe piatza” asa un looser ca acest “Zmeu” parlit, acest psihopatzel cum spune cineva. Mirciulica Badea si cu mama lui, Coto’, “au speriat Diaspora” si au confirmat replica romaneasca “Lasa-i nene ca ‘ie prosti”… “Omul integru” cum il vede ea pe “Zmeul tembel” nu exista nici in cartile cu povesti…

  • Am ascultat live emnsiuiea asta si nu am stiut ca tu esti cel in cauza dar e drept ca Mircea nu prea a vrut sa creada ca cinva poate castiga foarte multi bani dintr-un blog. El e foarte sceptic in privinta internetului si mai ales in privinta blogurilor si crede ca numai pusti retardati de 17-18 ani sunt se ocupa de asta .

 2. Poza e “betooon” – Veronica Cosanziana intre Muma Padurii si Zmeul tembel…
  Auziti, da botnitza nu-i puneti turbatului ala? Nu musca?…

  • Comandăm, Aleck! :)

   • Am ascultat live emeniusia asta si nu am stiut ca tu esti cel in cauza dar e drept ca Mircea nu prea a vrut sa creada ca cinva poate castiga foarte multi bani dintr-un blog. El e foarte sceptic in privinta internetului si mai ales in privinta blogurilor si crede ca numai pusti retardati de 17-18 ani sunt se ocupa de asta .

  • multi sceptici pe’aciela nu e de mrirae ca anu asta au venit atatea icoane bine-facatoare de minuni in romania adica romanul in prostia lui inca mai crede ca o sa’i dea Fecioara Maria pane si sare pe masa Osu la munca, si creierul la contributie daca s-ar scoate bani din blog pocnind din dejte, deja romania era I-a putere mondiala ! Se fac bani dar, se fac greu trebuie sa te nasti cu ceva neuroni sa fii capabil. Apoi de aia exista mii de profesii, ca fiecare sa’si gasesca una pe masura lui. Sa faci bani pe net, scriind despre orice, nu poate oricine, este o arta, trebe sa ai un al 6-lea simt, sa te orientez in 5 dimensiuni, sa fii si popa-si-hot etc!

 3. Dupa cum se confirma inca o data, hidosenia si duhoarea varanista n-au limite si se mostenesc genetic …
  Pacat de aerul pe care-l respira aceste dihanii apocaliptice si pe care-l fura oamenilor normali traitori in Romania !
  Cat despre Veronica Dondas, sunt mandru ca diaspora romaneasca are un asemenea reusit exemplar !

  • Iorga: Nu contează după ce cuve2nt cheie cauți pe maelre Google … tot dai een prima pagină de un blog! – Asta se intampla dintro solidaritate mutuala. Eu unu daca vreua sa aflu mai multe despre ceva cu siguranta nu vreau sa o aflu de pe un blog, ci vreau o sursa obiectiva. Eu nu am nimik cu blogerii normali sa le spunem, ci doar cu cei care au un mucea d blog, slab de tot, si care sar de cur in sus daca faci cumva o gluma despre blogari, cum ca eu nu as sti c inseama asta, si incep ei sami spuna cat d cool is ei si k ei fac parte din comunitatea blogarilor. Deci dupa parerea mea mare aprte din vizitatorii d bloguri sunt alti blogari care se simt extraordinar de bine ca pot face trafic unu anumit guru din lumea blogarilor si k ajuta la raspandirea fenomenului . Dar eu ma intreba,. daca toata lumea ar avea un blog at ce am face? PS:cel putin la prima vedere pot sa spun ca nu il suport pe zoso.

 4. Am incerat si eu sa fac doua comentarii pe blogul acestei doamne din diaspora care cu o aroganta excesiva se lauda ca si-a luat tara inapoi. Pentru ca aceste comentarii nu erau in concordanta cu convingerile sale politice aceasta cucoana in nesimtirea ei subiectiva le-a sters de pe mizeria ei de blog. Acest fapt mi-a intarit convingerea ca respectiva cucoana este platita cu bani grei sa influenteze politic mintile romanilor votanti si ca face parte din cea mai abjecta propaganda basista.

  • Si el e greu de cap, dar nici tu nu ai stiut sa-i explici omuuli. Puteai sa-i zici ca motoarele de cautare pot reprezenta o sursa imensa de trafic pentru un blog. Iara cel care castiga 3000euro/luna cred ca-l stiu si eu

 5. Dreptul la replica:
  D-na profesor, sunteti mandra si de vocabularul abject al fiului d-voastra?
  Sper ca nu vorbeste si cu d-voastra la fel. Eu ca mama sincer m-as rusina.
  Sunteti mandra de el pozand langa un infractor, langa primul hot al tari de dupa revolutiei, Dan Voiculescu?
  Ca mama mi-ar fi jena sa mai ies in lume.
  Sunteti mandra de iesirile tafnoase televizate, de cel mai prost gust pt. a isi arata muschii formati in cele mai fitoase fitness-cluburi din Bucuresti?
  Eu ca mama l-as fi tras de urechi.
  Daca aceasta progenitura a dumneavoastra este sadita pe valori etice solide, asa cum spuneti, permiteti-mi sa spun ca d-voastra dati aici numai citate din cartile citite de d-voastra. Realitatea este cu totul alta, stimata doamna. Fiul d-voastra este un jeg uman, care bazandu-se pe aptitudini de elocventa cvasi-intelectuale, isi permite a jigni, la fel ca si d-voastra, o categorie sociala, tot romani ca si d-voastra, care si-au intemeiat existenta prin forte proprii, nu prin propulsari pe posturi din partea unor mafioti care printr-o conjuctura favorabila lor au furat tot ce le-a stat in cale, fara a se gandi o clipa la amarutul de roman. Acesti “talibani” (rusine pt. un cadru didactic ca folositi un asemenea termen la adresa unor oameni pasnici, care nu au facut altceva decat sa-si exercite un drept fundamental scris in Constitutia Romaniei, dreptul de vot) au fost nevoiti a-si gasi existenta in alta parte, caci tara lor a cazut pe mana unor jefuitori autohtoni, de pe urma carora asemenea specimene ca fiul d-voastra isi asigura un trai pe care cei din tara sau din diaspora nici nu-l viseaza.
  Jurati d-na draga pe fiul d-voastra in fata milioanelor de romani, ca d-voastra personal ca “traitor in interiorul tarii” sunteti supusa a duce greul infaptuit de votul acestor “talibani galagiosi, raspunzatori pentru distrugerea tarii”?
  Sunt milioane de mame care ar putea jura ca duc greul datorita celor care au furat de 25 de ani tot ce a fost de interes strategic in Romania, oameni care acum il hranesc din plin pe fiul d-voastra, vandut lor pana la moarte.
  Doamna draga, daca taceati, filosof ramaneati!
  Cu aceasta iesire a d-voastra nu ati facut altceva decat sa jigniti miile de cadre didactice, care sunt sigura ca nu sunt de acord cu pozitia d-voastra, cu amalgamul d-voastra de cuvinte alese de intelectual, dar si de manelist.
  Ati jignit milioanele de mame ale caror copiii nu pot fi privilegiati, purtati pe brate de hoti, lichele si mafioti.
  As mai avea inca atatea de spus la adresa d-voastra, ca as putea scrie un editorial, dar simt cum mi se ridica tensiunea cu cat intru mai mult in amanunte. Asa ca ma opresc aici, rugandu-ma la Dumnezeu sa va lumineze mintea, sa va faca a intelege ce si unde ati gresit ca mama, poate ca si cadru didactic, a unui asemenea specimen de om cum este Mircea Badea.

  Marita Emrich, 22.06.2015

  • Iorga: Nu contează după ce cuve2nt cheie cauți pe marlee Google … tot dai een prima pagină de un blog! – Asta se intampla dintro solidaritate mutuala. Eu unu daca vreua sa aflu mai multe despre ceva cu siguranta nu vreau sa o aflu de pe un blog, ci vreau o sursa obiectiva. Eu nu am nimik cu blogerii normali sa le spunem, ci doar cu cei care au un mucea d blog, slab de tot, si care sar de cur in sus daca faci cumva o gluma despre blogari, cum ca eu nu as sti c inseama asta, si incep ei sami spuna cat d cool is ei si k ei fac parte din comunitatea blogarilor. Deci dupa parerea mea mare aprte din vizitatorii d bloguri sunt alti blogari care se simt extraordinar de bine ca pot face trafic unu anumit guru din lumea blogarilor si k ajuta la raspandirea fenomenului . Dar eu ma intreba,. daca toata lumea ar avea un blog at ce am face? PS:cel putin la prima vedere pot sa spun ca nu il suport pe zoso.

 6. Cucoana , n-ai reusit sa-ti educi progenitura …, nici nu ma mir . iti seamana …prosti , dar fuduli .. :)

  • Trebuie sa ii dau dreptate lui Badea. Chiar nu cred ca in netul rnaomesc in afara de doi trei fac bani multi din net. Sa fim seriosi e imposibil sa nu se afle de cineva atunci cand da lovitura.. iar eu nu stiu mai mult de vreo doua cazuri. Iar cu Ad sense.. SA FIM SERIOSI nu cred ca asta e metoda sa scoti bani frumosi din net ) am incercat si eu si stiu ce inseamna .. la fel cum stiu ce inseamna sa ai blog si chiar sa te bage in seama cineva.. btw cel mai bun argument e exemplul personal.. oricum succes in continuare.. faptul ca deocamdata nu se misca nimic nu inseamna ca nu se poate in viitor .. dar cred ca mai e mult pana blogul sa fie un adevarat business la noi

 7. Si-a chemat mamica in ajutor,pe tac’su cand si pe nepoata-sa si pe soru-sa etc etc etc…?!?? Paradoxal “TALIBANII GALAGIOSI” SUNT CEI CE URMEAZA LIDERI PRECUM PROGENITURA-I DIN DOTARE=BADEA, TAMPIT NATIV,CURAJOS PANA LA PRIMA AMANARE A RETRIBUTIEI ENORME CU CARE A FOST OBISNUIT,INTRU BALMAJEALA LA MASUTA MOGULULUI =MAFIOT,CE L-A CREAT…! TURMELE SUNT DE PARTID,DE TELEVIZIUNI AFERENTE ACESTORA,LIDERII PRECUM BADEA=VIERMI DE HOIT GATA SA SA PRESTEZE LA COMANDA CELOR MENTIONATI MAI SUS…!! JALNIC DAR “INTELECTUALITATEA” ACESTOR VREMURI ESTE PUR CAPITALISTA, UNDE SA MAI INCAPA PATRIOTISM INTR-O LUME GLOBALIZATA?! PRETENTII DE DOBITOCI..! Deci fiu-sau sa aiba painea alba, aci, pe masa, restul sa manance mamaliga iar cei din diaspora sa plateasca in plus taxe, pentru ca el traieste cu neamu-i prost in..Romania…?! PENIBIL…!

  • Parerea mea .Badea e batut in cap si nu intelege ca daca scrie sucks pe gologe poate sa ajunga pe blogul lui Mihai Iorga la articolul care are titlul: Mircea badea sucks deci 4-5 ore pe gologe le cam sta degeaba .posibil sa stea gu gugle in fata si sa se uite la culorile de la litere )) multa bafta mihai sal’tari de la olteni si te astept pe la Viper ))

 8. E foarte trist sa vezi familia de giboni latrand la diaspora, individa e mandra de penibilul tarii ,un cretin pshihopat ce singura lui sansa a fost sa pupe zemos un securist abject ….. e adevarat ca pe 25 mii euro lunar !!! Japita asta batrana si trista a intrat intr-o hora unde nu are loc.Babeta are senzatia ca si fiul ca sunt speranta Romaniei ,ca sunt singurii salvatori !!! O baba senila, un fiu abject si infam ,o top-medela urata ca muma padurii ce are senzatia ca e o zana sau ceva de genul si mai nou a aparut si puradelul ce e laudat de ta-su cat de destept e si minunat !!! Hai siktir !!!

  • Si el e greu de cap, dar nici tu nu ai stiut sa-i explici omuuli. Puteai sa-i zici ca motoarele de cautare pot reprezenta o sursa imensa de trafic pentru un blog. Iara cel care castiga 3000euro/luna cred ca-l stiu si eu

 9. Iubesc faptul ca zana din Canada poarta ie la serviciu. Orice om normal s-ar fi gandit ca are doua optiuni: sa se imbrace in ie acasa sau in tinuta de birou la serviciu. Dar domnisoara si-a dat seama ca ia purtata acasa ar fi incurajat cititorii sa creada ca este o femeie simpla, iar tinuta de birou la serviciu ar fi ridicat intrebari cu privire la autenticitatea ei romaneasca. Asa ca s-a gandit sa ne arata ca pana si atunci cand e de succes ii curge romanismul din …………….. pori, sa spunem!

  • Parerea mea .Badea e batut in cap si nu intelege ca daca scrie sucks pe glgooe poate sa ajunga pe blogul lui Mihai Iorga la articolul care are titlul: Mircea badea sucks deci 4-5 ore pe glgooe le cam sta degeaba .posibil sa stea gu gugle in fata si sa se uite la culorile de la litere )) multa bafta mihai sal’tari de la olteni si te astept pe la Viper ))

 10. Nu stiu daca merita sa comentez si eu aici, dar nu pierd nimic.

  Faptul ca o profesoara se deda la atata marlanie si totusi isi poate pastra functia, faptul ca un asemenea subom a ajuns sa poata face rating intr-un loc public intr-o tara, asta arata starea jalnica a natiunii ce a lasat-o in urma lui Ceausescu.

  Schimbarile intr-o tara nu se fac din revolte publice pe strazi, ci se fac doar din revolte in mintea oamenilor. Iar de la comunisti incoace, nu s-au vazut revolte in mintea oamenilor (in afara de Piata Universitatii cu minerii ei).

  In perioada lui Ceausescu poporul ajunsese intr-o stare de imbecilitate totala, fapt ce-a permis ca suboamenii sa prinda putere.

  Mircea Badea si mama lui, daca ar trai intr-o economie libera, bazata pe concurenta si nu pe slugarnicie, nu ar putea obtine posturi mai mult de spalatori auto. Nici soferi nu ar putea fi, caci un asa post presupune o conduita publica minimala.

  In consecinta, calculele lor sunt sa spurce la ordinele lui Voiculescu ca sa primeasca bani cat un cercetator de la Google, si se asteapta ca in momentul in care procesele de insulta si calomnie ii vor ruina in viitor, sa le mai ramana ceva bani cand vor fi someri. Sau poate se astepta ca va iesi Odiosul, dar diaspora le-a stricat planul…

  Dar mai devreme sau mai tarziu vor infunda puscariile si vor fi ruinati, se va produce o revolta adevarata o data cu intoarcerea a 3 milioane de oameni acasa.

  • multi sceptici pe’aciela nu e de mirrae ca anu asta au venit atatea icoane bine-facatoare de minuni in romania adica romanul in prostia lui inca mai crede ca o sa’i dea Fecioara Maria pane si sare pe masa Osu la munca, si creierul la contributie daca s-ar scoate bani din blog pocnind din dejte, deja romania era I-a putere mondiala ! Se fac bani dar, se fac greu trebuie sa te nasti cu ceva neuroni sa fii capabil. Apoi de aia exista mii de profesii, ca fiecare sa’si gasesca una pe masura lui. Sa faci bani pe net, scriind despre orice, nu poate oricine, este o arta, trebe sa ai un al 6-lea simt, sa te orientez in 5 dimensiuni, sa fii si popa-si-hot etc!

 11. Trebuie sa ii dau dreptate lui Badea. Chiar nu cred ca in netul ransmeoc in afara de doi trei fac bani multi din net. Sa fim seriosi e imposibil sa nu se afle de cineva atunci cand da lovitura.. iar eu nu stiu mai mult de vreo doua cazuri. Iar cu Ad sense.. SA FIM SERIOSI nu cred ca asta e metoda sa scoti bani frumosi din net ) am incercat si eu si stiu ce inseamna .. la fel cum stiu ce inseamna sa ai blog si chiar sa te bage in seama cineva.. btw cel mai bun argument e exemplul personal.. oricum succes in continuare.. faptul ca deocamdata nu se misca nimic nu inseamna ca nu se poate in viitor .. dar cred ca mai e mult pana blogul sa fie un adevarat business la noi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *