Mesaj din Canada pentru Radu Banciu: ”Tu îți plătești oaspeții când vin în casă!?!”

Written by

Vocea Diasporei Mihaela Ciovica Montreal CanadaMihaela Ciovică, stabilită la Montreal și membru activ al comunității românești din Canada, s-a arătat dezgustată de ironiile lui Radu Banciu, realizator B1 TV, pe tema turneului realizat de Grigore Cartianu și Laurențiu Ciocăzanu în America de Nord. Redăm integral textul postat de Mihaela Ciovică (foto alăturat) pe Facebook.

”Îi ascult astăzi emisiunea lui Radu Banciu ,<<Lumea lui Banciu>>…am râs să mor… A spus că s-a aflat în România, că dacă vine în Canada și SUA , să țină conferințe, asa cum vor ține Grigore Cartianu și Laurențiu Ciocăzanu, poate câștiga bani buni, dar că pe el nu-l interesează să ne stoarcă pe noi de bani! Vorbea cu gura plină de bani buni de tot!!!

Radu Banciu, îți mulțumesc pentru publicitatea gratuită în legatură cu acest eveniment! Am totuși o întrebare pentru tine: cât vrei ca să vii aici? Dacă întinzi coarda prea tare, vei sta acasă și vei muri sărac, dacă negociezi prețul cu mine e ca și cum ai câștigat la 6 din 49… Ești om pe viață… tu și toți ai tăi!!!

 Adrian ArdeleanGabriel Purcăruș, Ala Mîndîcanu, mai avem bani sau ne-a golit de tot buzunarele Grigore Cartianu?Nu vreau să întind gluma asta proastă la nesfârșit! Grigore Cartianu și Laurentiu Ciocazanu n-au primit nici un cent de la noi. Plăcerea este a noastră să-i avem printre noi, oaspeții noștri dragi, dar nu-i plătim pentru asta în nici un fel! Dimpotrivă, ei sunt cei care ne sunt foarte recunoscători, asa cum este și normal dealtfel! Te întreb, Radu Banciu, tu îți platești oaspeții să-ți vină în casă?!!!

Rușine, neinformat frustrat , ți-a pufnit pe nas gelozia…Dar uite cum facem…Pentru că ne judeci strâmb, atunci când vei veni la Montreal, să nu te aștepți la voluntari pentru organizarea evenimentului tău, prețurile pentru tine vor fi ca în Canada!”

,

4 Responses

  1. Domnii Grigore Cartianu și Laurentiu Ciocazanu sunt clientii “maidanezului” Radu Banciu. Îi mușcă pe unde poate, 24/24. Preventiv, le recomand prietenilor din Gorj, vaccinul antirabic.

    Citez din Wikipedia : “Realizatorul TV intră frecvent în atenția opiniei publice pentru comentarii controversate, făcute în cadrul emisiunilor, de natură să aducă atingere demnității unor persoane.”

    Dacă sub umbrela libertatii de exprimare a gândurilor, a opiniilor, garantată prin Constitutie (articolul 30), așa zisu-l pamfletar Radu Banciu, îi bagă-n smoală pe banditii din Parlamentul României, este OK nu ma deranjează, dar atacarea non stop a Simonei Halep, Nadiei Comaneci, moldovenilor, femeilor, etc. ma deranjează. Unde și în ce tară ati vazut asa ceva ? În 20 de ani de Canada, n-am văzut o singura dată în mass media canadiană un asemenea comportament.

  2. Radu Banciu de multe ori plecand de la un adevar are tendinta sa faca adaugiri fanteziste.Dar trebuie sa ai inteligenta necesara sa poti pricepe unde se sfarseste adevarul si unde incepe improvizatia lui Banciu.

  3. Oaspetii si prietenii , nu se platesc, se CINSTESC , care tot un fel de plata e…exista doar senzatia ca e gratis…ospetia si prietenia sunt reciproce…( nu sunt fan Radu Banciu, deci nu stiu ce a spus el…ma refer doar la citat.)

  4. Mihaelo, il doare pe Banciu in arici de Montrealul vostru. Mai scutiti-ne cu aberatiile voastre!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *