Nici Pavelescu nu scapă de eticheta ”Măi animalule”. Nu e vorba despre Iliescu ci despre un țărănist autentic

Written by

Doar animalele au dreptul natural la schizofrenie deoarece acțiunile se limitează la existența lor și îi exclud pe alții de efectele prostiei sau suferinței. Aurelian Pavelescu actualul președinte PNȚCD este acuzat de faptul că declarațiile sale din ultima vreme, prin care îl laudă pe Ponta și actuala guvernare, criticându-l pe Iohannis, ascund defapt intențiile sale clare de a anexa sau de a dărui partidul forțelor de stânga din România.

Aurelian-Pavelescu

Iliescu ar fi invidios

În acest context primește și Pavelescu eticheta ”Măi animalule”, dar nu din partea unui lider de stânga ca Ion Iliescu, ci din partea unui tărănist creștin democrat autentic, respectiv Octavian Constantin Oana, fostul președintele PNȚCD Diaspora. ”Pavelescu vorbește de cădere liberă la Klaus Iohannis și PNL făcând apologia creșterii la PSD, UNPR și ALDE!!Cireasa pe tort, îl laudă în cel mai autentic stil pupincurist pe Ponta”, scrie Octavian Constantin Oana pe contul său de Facebook.

Pupincurismul și dezastrul politic din România

Pavelescu face un invetar al situației politice actuale precând de la premisa că actualul președinte al României ar fi înconjurat de un dezastru politic. ”În 11 luni a căzut cu peste 30% în încrederea populației – de la 75% la 42%. PNL, și el, cu toate că se află în opoziâie, a căzut cu 10% – de la 46% la 36%. PSD a trecut înaintea PNL, iar, împreună cu UNPR și ALDE guvernează confortabil, în creștere, la putere. În competiția directă cu Ponta, Iohannis a trecut pe locul doi, Ponta conducând la încredere în sondaje cu 46% la 42%. Ponta a crescut în ultimele 11 luni 20%”, scrie Pavelescu pe contul său de Facebook.

Pavelescu, juristul atomic

Oana nu este de acord cu aceste aprecieri de ordin politic pe care Pavelescu le realizează din calitatea sa de fruntaș tărănist. În opinia sa, analiza politică a lui Pavelescu este doar un paravan pentru interese meschine și mărunte care un fac cinste unui tărănist autentic.

”Pavelescu, juristul atomic, da sfaturi și de fapt se bagă singur în față. Se declară erou național pentru marea tâmpenie când înainte de turul 2 de la prezidențiale a cerut susținătorilor PNȚCD să anuleze buletinele de vot – lucru contrar oricărei morale!! Problema este că acest om “mic la stat și prost politic la cap” știe cș și la o cădere în cap …de la 0,84% la 0,24% cu al său PNTCD juridic nu se poate alege nici măcar cu o amarâta de zgârietură”, explică fostul președintele PNȚCD Diaspora

Oana consideră că Pavelescu penetrează spațiul public ”cu analizele sale erudite în domeniul politic cu o insistentă bolnavă pentru a-și dovedi paranoia și schizofrenia”.

”Bai nebunule pe tine poate ca nu or să te caute mascații în negru, dar precis dacă continui așa într-o zi te trezești la ușă cu niște baieți muschiuloși îmbracati în alb …!! Doamne binecuvântează animalele și copii…..și deoarece chiar dacă esti mic la stat nu esti copil – nu-mi rămâne decât să-ți spun adevarul: Esti un animal !!”, punctează dur fostul președintele PNȚCD Diaspora.

PNȚCD trece în istorie

Fostul lider tărănist a realizat recent o radiografie sumbră a fostului său partid pe care astăzi îl vede trecut complet în istorie de indivizi care nu au participat și contribuit la istoria PNȚCD în politica și societatea românească. ”Marea împăcare cu stânga socialistă promovată de actuala conducere PNȚCD în frunte cu președintele Pavelescu și acoliții săi nu este decât parafarea trecerii unui partid istoric PNȚCD în Istorie!”, subliniază Oană pentru Vocea Diasporei. În opinia sa, această trecere trebuie facută în onoare și fără ca ceea ce PNȚCD a reprezentat în România ca partid și curent politic să fie târât în ”dezonoare de Pavelescu si clica sa cripto-comunistă și securistă”.

 

 

, ,

3 Responses

  1. si tie incepe sa-ti fie frica…se vede…butonul comenteaza
    il scot numai lasii si fricosii…

    • Domnule Ghilezan, Doamnă Iordache,Am ezitat mult eenainte să vă scriu astece re2nduri. Dar cred că este necesar ca lucrurile să fie judecate cu aceeaşi măsură, asta ca să mai avem speranţa că cei een care am crezut şi pe care i-am admirat sunt oneşti şi că pun adevărul eenaintea simpatiilor politice.Redau un pasaj din articolul „Me2rlanul şi metafora”, scris een septembrie 1999 de Stefan Racovitza, redactor- sef al revistei Căminul rome2nesc din Geneva.„Să eencepem cu manierele PDSR, adică cu me2rlănia groasă Tovarăşul Pe2slaru, ce2ine de atac (purtător de cuve2nt al partidului), a fost, de la tribuna Parlamentului , asmuţit asupra dlui Diaconescu, care a avut parte de un recital inegalat pe2nă acum een me2rlănie, me2rşăvie şi vulgaritate Ca să dreagă busuiocul, Ion Iliescu, clasicul genului, n-a găsit nimic mai bun dece2t să afirme că totul n-a fost dece2t o metaforă. Iată ce2teva pasaje din metafora cu pricina: ( ) Plasat een fruntea uneia dintre Camere, acest Agamiţă Dandanache ( ) Membrii clanului său eel ţin la fereastră eenţepenit ca să creadă poporul că este eencă viu! ( ) Totuşi, uneori – octogenara jucărie stricată –, fără să aibă habar de proceduri şi regulamente are ambiţia să conducă şedinţele Camerei sau chiar ale Parlamentului ( ) Să ne minunăm că un regim politic a cunoscut cea mai rapidă şi profundă degradare din istorie ce2nd – vorba lui Păstorel een 1929: Din Banat şi pe2n-la Iaşi/Se resimte lipsa sării/ Fiindcă cei mai mulţi ocnaşi/Au ajuns la ce2rma ţării.”Acum, ce2nd trăim un alt moment istoric, ce2nd contextul politic este altul şi altele sunt şi interesele, dnul Ion Iliescu a declarat la sediul PNTCD, la catafalcul preşedintelui de onoare al PNTCD, că a fost un om pe care l-a apreciat şi l-a stimat şi cu care a avut relaţii de respect reciproc. Am citit mai sus cum e cu respectul, stima şi aprecierea faţă de un fost „ocnaş”.Aşteptăm din partea dumneavoastră şi un alt Aveţi tupeu, domnule . asta dacă nu cumva vă plac metaforele domnului Ion Iliescu!Cu stimă,Aida ŞtefanArticolul „Me2rlanul şi metafora” eel găsiti şi een cartea dlui Ştefan Racovitza „Cu meeinile de cap” (la pag 101), publicată la Editura Fundaţiei Culturale LIBRA, 2

  2. D-le Raciviceanu,v-am urmarit pe la toate portsuile tv si am vazut ca discursul dvs. este foarte scurt(probabil sunteti un tip analitic) si vad ca nu prea sunteti partinic. Cu experienta pe care o aveti stiti aproape tot ce este in spatele declaratiilor tuturor.Nu era o noutate ca se vor plia dar probabil nu se stia cum si cu cine.Este bine ca nu mai apar in fata pdl-sti care erau si ei ca si zburdalnici astia tot asa de infatuati si cred ca daca vor ramane acum triada-Cezar PREDA,Cristian PREDA,Monica MACOVEI-v-a fi mai credibil,altfel nu stiu daca populatia v-a mai da girul celor ca Videanu pe care-l vad ca se agita(s-a nu uite d-l Videanu ca a gestionat Ministerul Industriilor si alte afaceri care l-au facut un mare afacerist ptr. dansul nu si ptr. tara-parol!)Daca in spatele d-lui Mihai NEAMTU nu s-ar afla altcineva eu i-asi da girul dar ma tem ca este interfata ciuva si ar fi pacat.Cred ca duetul Mihai NEAMTU si MRU(imi cer scuze ca-i spun asa prescurtata) are un viitor mult mai mare decat se asteapa ptr. ca discut cu oameni si aproape toti la unison le dau girul si va spun si argumentele tuturor.Sunt tineri ,au fost in afara si percep tara mult mai bine si potentialul si stiu ce vor ,cel putin asa se vede Ar fi pacat sa le insele asteptarile.In toata ecuatia asta va rog sa nu radeti dar il vad bine si pe PP DD.Numai sa nu stea fata in fata ca este jalnic ptr. PP DD, diferenta este izbitoare, numai ca PP are un fler de afacerist si poate fi bun la casa omului si de laut in considerare.Stiti ,parca ii si vad uni soft-sti si alti hard-sti,eu cred ca mai au nevoie de cineva harsit ca basescu uns cu toate alifiile sa le spuna asa ca un cunoscator-mai,baieti acolo nu intrati ca va frigeti,acolo pulsati sau tot inainte!-(rad dar cred ca este nevoie de tineri cu principii(si sa stiti ca sunt tineri cu potential si ii vor urma numai sa vada un pas)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *