Întoarcerea intempestivă a lui Victor Ponta din vacanța genunchiului său turcesc va aprinde fitilul bombei care stă să explodeze peste România. Parcă s-ar fi vorbit cu Tsipras, bufonul din fruntea Greciei, care la aceeași oră descindea în Parlamentul European, nu în genunchi, ci cu mușchii pompați de ură în fața ”Europei profitorilor”.

Tsipras a vorbit Europei în chiar inima ei ca și când ar fi în campanie electorală: grecii nu mai suportă, dați-ne bani că noi oricum nu-i returnăm ever, ce ne-ați dat de două ori până acum a ajuns la băncile voastre, nu la noi, grecii de rând etc etc.

Și Ponta, în România, și Tsipras, în Europa, se comportă total iresponsabil, pregătiți de epoca ”După noi, potopul!”. Lui Victor Ponta nu-i mai pasă (dacă i-a păsat vreodată!) de România. Îi pasă doar de el, de averea sa și a familiei sale politice și personale. Și, desigur, de teama că ar putea ajunge după gratii. Pentru așa ceva, calcă totul în picioare: justiție liberă, presă independentă, reguli europene, bun-simț.

Nu știu dacă Ponta, Putin, Tsipras, Erdogan sau Orban pregătesc asaltul asupra Europei. Dar știu că sunt împinși de la spate de hoarde de corupți îmbogățiți pe spinarea omului de rând și nu le pasă nici dacă Apocalipsa erupe lângă ei.

Adăugați aici contextul tot mai complicat la nivel global odată că prăbușirea burselor din Asia, urmare a crizei care stă să erupă în China. Încă un bolovan imens la gâtul țărilor slabe, precum Grecia sau România.

Dar la fel de bine cum acest tsunami financiar ne împinge spre o criză de tipul celei din 1929-1933, tot așa o astfel de instabilitate poate însemna și resurecția forțelor ”roșii”, de tip comunisto-fascist. Acestea văd în instabilitate un bun prilej pentru a da lovituri de stat catifelate, de genul celei petrecute în România anului 2012. Criza este pentru ei prilej de a da totul peste cap astfel încât operațiunea de întărire a democrației și a statului de drept să eșueze.

Tispras nu e urmărit penal, dar are de răsplătit o populație care l-a votat pentru ură față de finanța internațională. Ponta însă are de dat socoteală în fața legii, iar dacă procurorul Uncheșelu și colegii săi continuă firesc să-și facă jobul, atunci viitorul sună rău pentru Famiglia Ponta&PSD!

Iată de ce, pe fondul crizei Grecia-Asia, un om în genunchi se poate ridica malefic și răzbunător, în forță, împotriva destinului democratic al României. Totul pentru a-și salva pielea.

Războiul a început deja. Cine îl va câștiga? S-ar putea ca finalul să nu fie ”an american story”, ca-n filmele de la Hollywood…

, , , ,

2 Responses

 1. Cred ca asaltul a inceput deja.

  Uita-te aici. Pupincuristul primeste ordinul si da asaltul. Articol din 7 iulie, asa ca inseamna ca pupincuristul a primit deja noul plan.

  http://www.mircea-badea.ro/la-greci-diaspora-poate-vota-doar-in-tara/

  Ma intreb, excrementele astea de comunisti din Romania cum vor incerca sa il demita pe presedinte ? Asta e planul.

  Eu zic asa: Ponta, inainte de a pleca in cateva zile, o sa lase bugetul in dezastru si cu mai multe tradari de tara comise. Noul guvern ia tara in primire in stare catastrofala, asa ca pana la anul la alegeri nu pot face nimic sa ii convinga pe oameni sa isi faca afaceri si sa faca locuri de munca.

  Badea va gainata la Antena peste Iohannis, si ii va demoniza pe cei din PNL, asa incat la anul PSDul sa aiba sanse mari de a iesi, si finantarea lui Badea&co sa continue.

  O data iesit, PSD va incepe procedura de demitere a lui Johannis.

  Cred ca lumea a inteles ce se pregateste, sa speram ca si ceilalti vor fi mai ageri decat comunistii.

  Cred ca cel mai grav lucru este prezenta Antenei. Mergeam cu trenul zilele trecute, si am intrebat o moldoveanca din compartiment sa imi spuna ce gandeste de Ponta si Johannis. Concluzia: Antena a facut dezastru in Romania.

  Cat timp lumea va mai indura urina pupincuristului Badea&Co ? Cat timp se vor putea finanta pupincuristi, fara ca nimeni sa nu le faca cu success procese in justitie ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *