S-au întâmplat atât de multe într-un timp atât de scurt! E incredibil să vezi cum se trezeşte o naţiune! Pentru prima dată inspirăm frică! Le e frică de noi! Sunt îngrozite toate scursurile şi jegurile care ne-au vrut sclavi pe propriile lor plantaţii, acei umili infecţi care au sărutat străinătate între fesele-i moi, doar pentru a le permite să se simtă like a boss într-o tară prea umilită şi speriată de fosta dictatură.

Vrem să vă doară!

Zidim o nouă Românie, dar de data asta o vom face asa cum trebuie! Sunt sute de mii de tineri pe internet care pun politicul la zid aşa cum nimeni nu a facut-o în 25 de ani! Şi ştiţi de ce ? Pentru că pot şi pentru că aşa vor ei! De aia! Generaţia Facebook a coborât în stradă , iar în stradă au coborât şi parinţii nostri! Îi strâng pereţii în casă când văd cum li se sacrifică pruncii pe altarele mârlăniei şi a nesimţirii! Ghinion, dragilor, a venit generaţia care băgă spaima în voi, politicieni corupţi, trădători de neam şi de pământ!

Nu vă scapă nici Daniel cu toată chinta sa roială!

Vor fi mulţi aceia ce vor încerca să sară în barca noastră, dar nu le va fi aşa uşor! Nu mai uităm şi nu mai iertăm! Aţi avut atâtea şanse să vă reveniţi, dar nu aţi facut-o!  Dragilor, a curs destul sânge din noi,  e timpul să mai curgă şi din voi! Generaţia pe care aţi vrut-o de sacrificiu e pe cale să vă sacrifice pe voi! Stiu că în perioada următoare multe curve îşi vor dori himenul cusut la loc, dar în zadar! Vă vom rosti numele fiecăruia dintre voi şi veţi fi beliţi de vii, aşa cum şi voi aţi făcut-o cu noi atât amar de vreme! Nenorociţilor, aţi ajuns să jupuiţi de piele tineri evinovaţi! Ne-aţi condamnat să trăim o noapte a iadului pe care nu o vom mai putea uita niciodată! Scârbelor, rugaţi-vă să scăpaţi, dar vă zic că nici Dumnezeu nu mai e în stare să vă ajute!

Reglaţi-vă ceasurile! Timp mai este foarte puţin!

adrian-mangu

Adrian Mangu, colaborator VD

Text apărut și pe: adimangu.wordpress.com

 

, ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *