Recent, C. A. C. P. Tăriceanu (vă rugăm, încă nu trageți apa!), scremându-se să explice de ce nu trebuie introdus votul prin corespondență, a spus că românii din diaspora își vor vinde votul “pe-un mic și-o bere”.

Ei bine, după zece zile de investigații pe continentul nord-american, suntem nevoiți să recunoaștem: da, yes, oui, știrea se confirmă! :)

De exemplu, la Montreal, trioul Cartianu – Ciocăzanu – Popica a fost surprins în flagrant, cu berea într-o mână și cu micul pe farfurie! :)

Dibaciul paparazzo care a imortalizat momentul este chiar gazda lor din Montreal, Emil Milich Brebenaru, bănuit de cei trei că este agentul acoperit al lui Trădiceanu! :)

Întâmplarea a stârnit și interesul procurorilor DNA, însă ancheta a intrat în impas, pentru că oamenii legii au o nedumerire: micul l-am arestat, berea am sechestrat-o, dar unde e votul?! Acesta, se pare, a fost consumat la felul întâi. Sau la a cincea nevastă?!? :)

, ,

3 Responses

  1. Sunteti Extraordinari!Mi-a placut foarte mult articolul.

    • Minunata “poveste fara sfe2rsit” acest ghid al Rome2nului ! Felicitari echipei si muuirmtli Excelentelor lor Domnilor Ambasadori care au sprijinit initiativa – Ion JINGA si Ovidiu DRANGA. Este o dovada concreta ca rome2nii se pot organiza, pot comunica si se pot ajuta. Faptul ca oricine poate completa continutul, mi se pare extrem de pozitiv. Astfel fiecare se poate afirma een domeniul een care este performant si nimeni nu poate pretinde ca este exclus. O idee ce merita exportata si een alte tari ale diasporei rome2ne!

  2. In 2008 la alegerile parlnmeatare in diaspora au votat in jur de 25.000 de persoane.La europarlnmeatarele din 2009 in jur de 14.000In turul I prezidentiale 94383 votantiin turul II prezidentiale 147754 votantiDanPSExista la ora actuala in SUA si Canada o retea de agenti de influenta PD-L foarte bine organizata si care acopera toate comunitatile romanesti din zona, precum si toate site-urile de socializare sau forumurile importante

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *