Poziția fermă anti-Putin a lui Grigore Cartianu pare să-l fi adus pe jurnalist în atenția celebrelor batalioane de “troli virtuali” ale Moscovei. În aceste zile, pe Facebook circulă mesaje de genul celui semnat “Dragos PopaBatalionul Digital Patriot (B.D.P.)”:

Buna dimineata! Sa il avem in vizor si pe acest trepadus penibil si demn de mila: cartianu! Probabil il stiti… chiar daca ma asteptam din partea lui sa linga bine dosurile americane, nu ma asteptam, totusi, sa fie atat de mitocan. Ce ziceti, baieti, il executam NOI pe el?

Grigore Cartianu a iritat rău gherila rusofonă din România și prin dezvăluirile sale despre lovitura de stat sovietică din România, în decembrie 1989, precum și despre amorsarea Revoluției de către KGB și GRU. Planul Moscovei de păstrare a României în sfera de influență sovietică și după debarcarea lui Ceaușescu a produs, cinic, aproape 1.000 de morți și 5.000 de răniți (după 22 decembrie 1989).

, ,

One Response

  1. Excelent ne povestesti, Laura. Mai rar intru pe net sa ciestc, dar iau la rand povestile voastre cand dau de ele. Calatorie faina in continuare, va salutam cu drag si va asteptam la noi cand reveniti acasa :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *