Uite cine înjură Diaspora! Mama lui Mircea Badea, acuzată de foștii elevi de practici murdare

Written by

Mariana Badea, mama realizatorului TV Mircea Badea, este criticată dur de foștii elevi după ce a hotărât să iasă în public și să-i atace pe românii din Diaspora, pe care i-a făcut ”talibani” și i-a acuzat că sunt vinovați pentru situația politică din țară.  Andreea Popescu, o fostă elevă a profesoarei Badea la Liceul Nicolae Kretzulescu, din Capitală, a scris pe Facebook următoarele:

„Am avut nefericirea de a o avea drept profesoară pe femeia asta. Cinci zile din săptămână varianta feminină a lui Mircică servea «2, stai jos» dacă nu ştiai detalii despre iubirea ei neîmplinită, Mihai Eminescu. Calitatea ei de profesoară desăvârşită consta doar în vânzarea unor manuale din editura proprie de pe care să învăţăm pentru că la ore nu o ducea minţişoara să facă ceva mai mult decât atât. Mariana dragă, lasă limbajul elevat, nu te salvează, e OK. Ia-ţi odrasla de care eşti aşa mândră şi mutaţi-vă-n Siberia“, a scris aceasta pe Facebook.

Mariana Badea îşi obliga elevii să îi cumpere cartea Contactată de „Adevărul“, fosta elevă a Marianei Badea a conturat portretul profesoarei aşa cum acesta reieşea din perioada liceului.

„Era o femeie destul de arogantă, cu nasul pe sus, genul ăla de femeie în vârstă care se vede că are cât de cât o cultură elementară acolo. Se îmbrăca bine, nu-i ajungeai nici cu prăjina la nas. Era destul de obtuză în sensul în care nu prea accepta alte păreri dacă erau diferite de convingerile ei sau de lucrurile pe care le admiră (vezi Mihai Eminescu). Am învăţat mecanic anumite comentarii din culegerea ei. Care aparţinea, evident, de editura ei. Toată «predarea» ei era de fapt «aprofundaţi ce scrie în culegere, nu am ce să vă zic mai mult». Ca profesoară nu am simţit că am avut ce să învăţ de la ea.”, a declarat fosta elevă a Marianei Badea, pentru ”Adevărul”. 

CITEȘTE ȘI:

”Ca mamă, sunteți mândră de Mircea Badea pozând lângă primul infractor al țării?”

Româncele din Canada, mesaj pentru mama lui Mircea Badea ”în ipostaza de mahalagioacă”

, , , ,

One Response

 1. Nu stiu daca merita sa comentez si eu aici, dar nu pierd nimic.

  Faptul ca o profesoara se deda la atata marlanie si totusi isi poate pastra functia, faptul ca un asemenea subom a ajuns sa poata face rating intr-un loc public intr-o tara, asta arata starea jalnica a natiunii ce a lasat-o in urma lui Ceausescu.

  Schimbarile intr-o tara nu se fac din revolte publice pe strazi, ci se fac doar din revolte in mintea oamenilor. Iar de la comunisti incoace, nu s-au vazut revolte in mintea oamenilor (in afara de Piata Universitatii cu minerii ei).

  In perioada lui Ceausescu poporul ajunsese intr-o stare de imbecilitate totala, fapt ce-a permis ca suboamenii sa prinda putere.

  Mircea Badea si mama lui, daca ar trai intr-o economie libera, bazata pe concurenta si nu pe slugarnicie, nu ar putea obtine posturi mai mult de spalatori auto. Nici soferi nu ar putea fi, caci un asa post presupune o conduita publica minimala.

  In consecinta, calculele lor sunt sa spurce la ordinele lui Voiculescu ca sa primeasca bani cat un cercetator de la Google, si se asteapta ca in momentul in care procesele de insulta si calomnie ii vor ruina in viitor, sa le mai ramana ceva bani cand vor fi someri. Sau poate se astepta ca va iesi Odiosul, dar diaspora le-a stricat planul…

  Dar mai devreme sau mai tarziu vor infunda puscariile si vor fi ruinati, se va produce o revolta adevarata o data cu intoarcerea a 3 milioane de oameni acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *