Există deja un întreg folclor creat în jurul liderului PNȚCD Aurelian Pavelescu. De la juristul atomic, ipocritul și cinicul fără margini din punct de vedere politic, lucrurile au evoluat și astăzi este un pitic malformat politic care are frustrări mioritice, învocând românii din diasporă atunci când consideră că mai poate stoarce ceva de la ei, consideră Octavian Constantin Oana, fostul președintele PNȚCD Diaspora.

Într-o postare pe contul său de facebook Oana îl acuză de fariseim pe Pavelescu pe motiv că apelul acestuia pentru a se crea un guvern în exil este doar o tentativă de a specula politic românii din disporă. În opinia sa, cuvintele nu sunt destul de dure pentru a taxa un astfel de gest mârsav care dovedește o lipsă totală de caracter și onestitate politică. Oana amintește că rușinea lipseste ca întotdeauna din acest context politic, ea conturând și mai mult profilul unui personaj politic secundar care speculează orice situație pentru a se mai colora politic.

Cuvinte dure pentru Pavelescu

”Băi nebunică fariseică fără frică ai uitat când îmi declarai că te doare în basca de DIASPORA ca aștia ai dracu nu votează cu PNȚCD? Ai uitat mai MITOCANE ce comportament mitocănesc ai avut la convorbirea cu Președintele PPE Joseph Daul în noiembrie 2014 la consultarile în vederea susținerii în turul doi a candidatului la prezidențiale din partea unui partid membru PPE??!! Comentariul care l-ai scris mai jos ți se potrivește cel mai bine ție însuți: IPOCRIT desăvârșit ce ești !! Tu ești cel care ai disprețuit DIASPORA și în adâncul sufletului tău negru de FRUSTRAT MIORITIC o dispretuiești în continuare, tu nefiind niciodată băgat în seama de DIASPORENI”, scrie Oana pe Facebook.

”Diasporeni care te-au mirosit instinctiv că te interesează doar persoana ta de pitic malformat politic și nicidecum problemele DIASPOREI !! Fii pe pace – DIASPORENII și-au luat soarta în mâini și nu au nevoie de un FARISEU ca tine !!”, subliniază Oana.

Declarația lui Pavelescu :

Votul prin corespondență: de la lege la adevăr. Guvernul din Exil

Adevarul gol-golut este că niciunul, dar absolut niciunul din liderii politici de la Bucuresti, dintre cei care trag sforile puterii, NU CONSIDERA DIASPORA O PRIORIATE. Mai mult, o dispretuiesc. De la functiile cele mai importante in stat, pana la liderii vocali de partide. Declaratiile de dragoste sunt, absolut toate, pure ipocrizii!

Diaspora a fost folosita la prezidentialele din 2014 in mod tehnic, ca masa de vot si pentru a rasturna votul din tara, printr-o strategie de laborator. S-au folosit, cu destul cinism, marea frustrare si ura, legitime, ale romanilor plecati (de fapt alungati de un stat corupt si nedemn), intr-un joc electoral inchis. Dupa alegeri, politicienii care au castigat, dar si cei care au pierdut, au ramas cu ”beleaua” pe cap, cu promisiunile facute.

Legea electorala, care aloca un numar nesemnificativ de mandate pentru diaspora, precum si asa-zisul vot prin corespondenta sunt, de fapt, praf in ochi, pentru naivi. Cheia problemei sta cu totul in altceva. Atata vreme cat diaspora nu este organizata, iar romanii din afara sunt dezbinati, umiliti de statul roman si, mai ales, saraci, fara putinta de a pune conditii, la Bucuresti vor fi tratati cu festivisme, minciuna si ipocrizie, ca niste fugari. Votul diasporei nu trebuia, de la bun inceput, tratat ca o chestiune tehnica, de tip cantitativ, ci, mai mult ca o forma de actiune politica impotriva unui stat corupt, ca un act de acuzare, ca o forma de protest. Nu votul, ci vocile civice. Ma gandesc daca, raportat la situatia disperata a romanilor din afara, nu ar fi cazul, dragi compatrioti, sa va organizati intr-un Guvern in Exil…”

,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *