Confratele Marian Petrutza, “vulturul vigilent din Chicago”, ne amintește cine e Mirel Palada și ce făcea el pe 16 noiembrie 2014, când proorocea victoria inevitabilă a lui Ponta și înnecarea în alcool a “pufoșilor” din diaspora. Palada a fandat între batjocură la adresa alegătorilor din străinătate și injurii obscene adresate ziariștilor nepesedizați. Nu putem spune că atunci s-a compromis ca sociolog, pentru că se compromisese de mult. De pe vremea când măsluia sondaje la comanda lui Voiculescu.
Băiat precaut, Petrutza a intuit că lașul Palada, într-o conjunctură neplăcută sau pur și simplu când se va trezi din beție, va șterge postarea, de aceea a făcut o captură preventivă. Petrutza, nu Palada! O captură pe care ne-o oferă acum, drept aducere aminte, și din care spicuim:
* “Tuturor prietenilor mei virtuali cu naturelul simțitor, care se cacă pe ei de frică punând botul la propaganda lui Băsescu, a lui Adrian Sârbu și a celor de la Hotnews. Vai, să fugim! Sunt cozi în străinătate! Vai, ne mănâncă! Vai, maică, apocalipsa! Ce ne facem, fetelor?”
* “Deci, vă rog eu, stimați pufoși care toate căcaturile pe internet și credeți în ele mai ceva ca în Maica Precistă. Luați cu alcool, că relaxează sinapsele. Nu mai plecați după fentă. (…) Deci, ascultați la moșul probabilistic: pot să pună politrucii lui Iohannis jde mii de poze cu periuța de dinți în mână, tot degeaba. Sunt sute de mii de români care acum, chiar acum, chiar în clipa asta, când voi citiți aceste rânduri ale nemernicului guvernamental, intră în secțiile de votare să dea cu ștampila să scăpăm de Băsescu și de minionul său, Iohannis. Acum. Chiar acum. În țară.”
* “Relax. Luați cu alcool. Marș la vot, să vă treacă emoțiile! Pufoșilor…”

, , ,

4 Responses

  1. ne-au intrat pe hogeac,usa,fereastrauitate deschisa,tot soiul de goange,viermi intestinali,huhurezi,lipitori,bufnite si cucuvai…..DATI CU VERDE DE PARIS!!! OTRAVA TOTALA!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *