Nicolae Ciucă a fost prezent la Clunj-Napoca la conferința de lansare a inițiativei ”Women in Tech”, sub egida Innowave Summit 2022.

Vizibil emoționat de asistența feminină, premierul și liderul PNL a avut numai vorbe de laudă la adresa asistenței masiv feminine a evenimentului:

”În antreprenoriat, femeile sunt un factor esențial al modernizării și pot fi considerate deschizătoare de drumuri în multe domenii, conferința de astăzi “Women in Tech”, fiind un bun exemplu în acest sens.
Faptul că anul trecut România ocupa primul loc în Uniunea Europeană în ce privește numărul de femei aflate în topul managementului companiilor este un lucru cât se poate de îmbucurător.
Perspectiva feminină este cu certitudine diferită de cea a bărbaților în anumite locuri, iar în altele este congruentă. Faptul că reușesc să pună în practică o multitudine de idei este doar în beneficiul nostru, al autorităților locale și centrale.
În cariera mea militară, dar și în administrație, am avut ocazia să lucrez cu femei cu o solidă pregătire profesională.
Demersuri ca cel la care am participat astăzi au un rol extraordinar de important pentru că ne oferă șansa de a schimba prezentul și modul în care femeile din România activează în sectorul inovării, cercetării, tehnologiei digitale.
Apreciez implicarea consistentă în tot ceea ce și-au propus autoritățile locale, mediul privat să realizeze în municipiul Cluj-Napoca, în județul Cluj.
Sunt un promotor al Clujului pentru că este un model de bună practică orientat spre dezvoltare, spre inovare, spre cercetare, spre modernizare.”, a declarat premierul României.