Peste 2.000 de tineri și-au unit eforturile, pe 5 iunie, de Ziua Mondială a Mediului Înconjurător: să atragă atenția asupra importanței protejării mediului prin acțiuni de ecologizare pe tot teritoriul României.

Mobilizarea mare a tinerilor liberali din toate județele țării a rezultat în peste 20 tone deșeuri colectate, a anuntat Mara Mareș, șefa organizației de tineret a PNL.

„Tineretul Național Liberal continuă acțiunile care pot genera schimbare în toată țara. De această dată am ales să ne implicăm de Ziua Mondială a Mediului Înconjurător într-o acțiune care vizează protejarea mediului înconjurător prin colectarea deșeurilor depozitate iresponsabil.
Avem datoria, ca tineri liberali, să fim prezenți și activi în comunitățile în care activăm și să ne implicăm în combaterea acestor probleme prezente pe orice agendă națională și internațională. Am apelat și la instituții de profil care să vină în sprijinul acțiunii cu informații tehnice, astfel încât să avem și o componentă educațională. Îndemnăm cetățenii să dea dovadă de spirit civic și să păstreze curățenia. Protejarea mediului este datoria noastră, a tuturor., a scris Mara Mareș pe facebook.