Cel mai virulent jurnalist român împotriva lui Liviu Dragnea în represiunea din 10 august 2018 a fost Rareș Bogdan, pe atunci moderatorul emisiunii ”Jocuri de putere” de la Realitatea TV.

Practic, emisiunea sa împotriva atacului ordonat de fosta guvernarea PSD față de protestatarii pașnici din Piața Victoriei a fost cea care a ținut vie flacăra revoluției anti-Dragnea, soldată în cele din urmă cu prăbușirea fostului lider PSD.

Cu toate acestea, Rareș Bogdan nu uită și nu iartă, potrivit unei ziceri celebre hollywoodiene, că nici astăzi justiția nu a găsit vinovații pentru acel măcel organizat împotriva democrației românești, cu scopul de a scoate România din UE.

Într-o postare pe pagina sa de socializare, actualul europarlamentar liberal se declară necăjit, dar anunță că nu va depune armele pentru aflarea adevărului.

Postarea lui Rareș Bogdan despre 10 August

”10 August necăjit, după 4 ani. Amărăciune, dezamagire și multe întrebări. Cine-ar fi crezut că este atât de greu să schimbi năravurile dintr-o țară unde sistemul a creat categorii de neatins? Eu, nu. Eu chiar credeam în democrație și stat de drept. Mai cred și acum, dar știu că e cumplit de greu. Și de nedrept. Acum 4 ani eram bucuros că sunt contemporan cu dovada vie că țara, prin oamenii ei minunați, are anticorpi la ticăloșie, ipocrizie, corupție. Eram convins că după eșecuri tulburătoare, scandaloase, precum dosarul Revoluției sau al Mineriadei, Justiția va oferi publicului satisfacția de a vedea pedepsiți vinovații pentru acele abuzuri evidente. Câtă naivitate… o parte a sistemului se protejează pe sine, iar oamenii mai visează, uneori, la dreptate. Mă număr printre ei. Dar cred că nu trebuie să abandonam speranța. Remember? “The day we give is the day we die”…