Claudiu Stănășel, primul pe lista celor mai promițători tineri politicieni de centru-dreapta din Italia: ”Am fost chemat la Roma de liderii coaliției”.

Claudiu Stănășel, un nume arhicunoscut în comunitatea românească din Italia, cel mai votat om politic din coaliția de centru dreapta din Prato (Toscana) la ultimele alegeri locale si unicul cetățean român din Italia cu o funcție administrativ-instituțională importantă într-un oraș cu peste 200.000 de locuitori.

Potrivit gazetaromaneasca, ascensiunea sa politică se pare că nu se oprește aici, românul de 28 de ani apare primul pe o listă a celor mai promițători tineri politicieni de centru dreapta din Italia. Mai mult, el este propus pentru o funcție în viitorul guvern în cazul în care coaliția de centru-drepta va câștiga alegerile.

Site-ul de comentarii politice cento-destra.it, condus de cunoscutul jurnalist Giorgio La Porta a publicat un material în care, sub titlul ”7 tinere speranțe politice pe care ni le-am dori în Parlament”, nominalizează șapte tineri politicieni din Italia care ar merita participarea pe listele electorale și intrarea în Parlament la alegerile din 25 septembrie.