Deputatul PNL Ionuţ Stroe a caracterizat, luni, moţiunea simplă a USR depusă împotriva ministrului Lucian Bode drept „o acţiune de PR a unui partid mic, gălăgios, aflat în criză de subiecte şi în cădere liberă în sondaje”.

„Asistăm astăzi (…) la o nouă acţiune de PR a unui partid mic, a unui partid gălăgios, aflat, evident, în criză de subiecte şi cădere liberă în sondaje. Acest ritm cu care USR depune moţiuni şi întreprinde aceste atacuri şi acţiuni politicianiste este fix egal cu ritmul în care scade în sondaje şi vă asigur, dragi colegi, este un ritm extrem de rapid.

Şi de această dată, neavând nici măcar numărul de semnături necesare pentru a depune această moţiune au luat nişte semnături pe datorie şi au reuşit din a doua încercare să depună un nou document propagandistic înţesat cu fel de fel de minciuni şi acuze. Absolut nimic nou sub soare în ceea ce priveşte acţiunea politică a USR”, a spus Stroe la dezbaterea moţiunii simple împotriva ministrului Afacerilor Interne, Lucian Bode.

El a adăugat că USR este un partid care trăieşte din „isterie” şi „tupeu”.

„Şi pentru că e absolut normal pentru dânşii să îşi ascundă lipsa de experienţă, să îşi ascundă această neputinţă, această slăbiciune, poate, de a propune, de a veni cu idei, de a veni cu ceva soluţii, USR trebuie, ca de fiecare dată, să găsească vinovaţi, să dea vina pe cineva. Ei, de altfel, sunt nişte predestinaţi, ei sunt nişte imaculaţi, ei sunt nişte politicieni născuţi pentru a arăta cu degetul, pentru a acuza„, a afirmat deputatul liberal.