Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, ironizează criticile pe care social-democrații le transmit prin intermediul unei pagini de facebook a partidului, fără ca declarațiile să fie asumate în mod direct de liderii din coaliție.

Ultimele atacuri la adresa liberalilor lansate pe pagina de facebook a PSD vizau inițiativa liberalizării pieței energiei.

„(…) Dacă e să ne uităm aşa, la profitori şi la insinuări, eu ştiu, de pe pagina de Facebook a PSD, pentru că văd că pagina de Facebook a PSD are obiceiul, din când în când, să intre în opoziţie, dar asta e cu totul altceva, ne-am obişnuit aşa. Ceea ce mi se pare ciudat şi nefiresc, cumva, este că lucrul acesta s-a întâmplat exact în ziua în care România a obţinut trei miliarde de euro din partea americanilor pentru centrala de la Cernavodă.

Preşedintele Klaus Iohannis a fost acolo, ne-am îndeplinit un obiectiv de maximă importanţă strategică pentru noi, să ne atingem independenţa energetică, într-o perspectivă destul de apropiată”, a comentat joi seară, la Antena 3, Ionuț Stroe.

El a adăugat totuși că „exceptându-i pe cei ce administrează pagina de Facebook a PSD”, coaliţia de guvernare munceşte.

„Exceptându-i pe cei care administrează pagina PSD, eu cred că în coaliţia de guvernare se munceşte. Le-aş recomanda aşa, cu minimele mele competenţe în zona comunicării, celor de la PSD care administrează această pagină, care au un interes şi în minte doar jocuri de imagine să îşi canalizeze energia pe chestiuni care ţin de responsabilitate şi asumare, chestiuni care ţin de guvernare, lucruri serioase”, a adăugat oficialul PNL, citat de news.ro