Liderul PNL Sector 1, Sebastian Burduja a declarat, potrivit News, că nu mai vrea să susțină candidatul unui alt partid la Primăria Capitalei, care ulterior să nu respecte acordul politic.

Șeful filialei PNL Sector 1 a subliniat, că discutând despre rezultate, întrebarea care trebuie pusă este dacă actualul primar al Capitalei, Nicușor Dan, are suficiente rezultate de la începutul mandatului său la conducerea PMB.

Sebastian Burduja a mai explicat că a învăţat de la Ilie Bolojan că, „dacă vrei să laşi ceva în urma ta, ca primar, trebuie să porneşti din timp şi să lansezi marile proiecte din primul an, ori, nu s-a întâmplat lucrul acesta la Bucureşti”.

Potrivit sursei citată de adevarul, Burduja a mai spus că preşedintele PNL, Nicolae Ciucă a anunţat deja o evaluare în care îl priveşte pe Nicuşor Dan pentru o perioadă de șașe luni.

Vom vedea dacă peste 6 luni, concluzia PNL va fi că a făcut o treabă suficient de bună. Opinia mea personală este că se putea mult mai mult la nivelul Bucureştiului. Nu doar că se putea mai mult, eram condamnaţi să facem mai mult”, a mai arătat Burduja, potrivit sursei citate.

Întrebat dacă PNL pregăteşte un candidat propriu pentru conducerea primăriei Capitalei, Burduja a explicat că, în opinia sa, „PNL trebuie să aibă candidaţi proprii, peste tot

Sigur că sunt subiectiv, ca urmare a experienţei de la Sectorul 1. Eu nu mai vreau să fiu în situaţia de a ieşit în stradă să susţin candidatul unui alt partid care ulterior să nu respecte niciun fel de acord politic, şi asta s-a întâmplat cu Clotilde Armand, a mai precizat liberalul.