Europarlamentarul Eugen Tomac, liderul formaţiunii PMP, spune că partidul pe care il conduce va continua parteneriatul cu Nicuşor Dan. Europarlamentarul sugerează că îi va oferi lui Nicuşor Dan susţinerea pentru a câştiga un nou mandat. „E nevoie de o unitate a dreptei. PNL a ales să meargă pe partea stângă a politicii româneşti”, afirmă Tomac.

„PMP are cinci consilieri generali la Primăria Capitalei. Din prima clipă, în mod constant, noi am fost alături de primarul general. Cred că e important acest aspect, pentru că electoratul de dreapta vrea consecvenţă şi continuitate. PMP va continua acest parteneriat cu Nicuşor Dan”, spune Eugen Tomac.

Potrivit liderului, discuția despre înscrierea lui Nicuşor Dan în PMP şi nici dacă acesta va fi susţinut şi de colegii din USR şi Forţa Dreptei, nu a existat, scrie mediafax.

„Ceea ce ne interesează este ca proiectele noastre să le putem trece în revistă. PMP e mulţumit de parteneriatul cu Nicuşor Dan Din punctul nostru de vedere e nevoie de o unitate a dreptei, pentru că PNL şi PSD şi-au propus să guverneze până în 2030, 2032. Din acest motiv spun că este nevoie de unitatea partidelor de dreapta, căci PNL a ales să meargă pe partea stângă a politicii româneşti”, încheie Tomac.