Emoții mari pentru reprezentantul României la Eurovision. Theodor Andrei a avut prima repetiție pe scena din Liverpool, unde se fac ultimele reglaje de sunet, lumini si cadre. Pentru tânărul artist urmează o perioadă extrem de încărcată, până la proba de foc, de pe 11 mai, când va cânta în a doua semifinală a concursului Eurovision.

Prima repetiție s-a încheiat, iar Theodor Andrei s-a simțit foarte bine pe scena din Liverpool, asta în ciuda faptului că partenera lui de scenă i-a murdărit costumul galben impecabil. Diana Colea joacă rolul fetei care „îl joacă” pe degete pe Theodor Andrei, în povestea D.G.T.

La această repetiție s-au făcut reglaje de cadre, de sunet și lumini. Urmează și alte repetiții, iar următoarea este joi. Până atunci, artistul va avea mai multe întâlniri cu jurnaliștii acreditați, pentru o serie de interviuri, și va participa la mai multe evenimente Eurovision.

De altfel, pentru Theodor Andrei urmează un program extrem de încărcat până pe 11 mai când va cânta în a două semifinală Eurovision și când va avea nevoie de voturile fanilor pentru calificarea în marea finală.

În a două semifinală pot vota fanii din țările participante din a două semifinală, cu excepția celor din România. În plus, anul acesta pot vota și fanii din toate țările care nu participă la acest concurs.

Până atunci urmează, însă, multe alte evenimente despre care veți află mai multe în următoarele programe ale Știrilor TVR.

Sursa stiri.tvr.ro