O bandă de hoţi din Peru a reuşit să-şi „dea cu stângul în dreptul” atunci când a jefuit un magazin de încălţăminte din centrul ţării, informează BBC, preluată de Agerpres.

Trei persoane au pătruns într-un magazin din oraşul Huancayo şi au fugit cu peste 200 de pantofi sport, însă toţi erau pentru piciorul drept.

Proprietarul magazinului estimează că marfa furată are o valoare de peste 13.000 de dolari, însă hoţii vor întâmpina dificultăţi în a-i vinde.

Momentul jafului a fost surprins de camerele de supraveghere. Imaginile îi arată pe infractori cum sparg lacătul de pe oblonul magazinului în toiul nopţii şi cum folosesc o tricicletă pentru a lua cutii de adidaşi de diferite mărci.

Şeful poliţiei locale, Eduan Diaz, a declarat pentru mass-media peruane: „Am adunat probe de la faţa locului. Ceea ce este neobişnuit la acest jaf este că au fost furaţi doar pantofi pentru piciorul drept”.

„Cu ajutorul înregistrărilor şi al amprentelor, vom putea localiza persoanele” responsabile pentru acest furt, a adăugat acesta.

Sursa stiri.tvr.ro