Un muncitor a căzut de pe o clădire din București, impactul fiind mortal. Totul s-a întâmplat pe Strada Buzești, la clădirea Țiriac Towers. Alpinistul utilitar a căzut, iar echipajul SMURD ajuns la fața locului a confirmat decesul.

Din primele informații, se pare că bărbatul era de origine nepaleză, avea doar 30 de ani și și-a pierdut viața după ce a căzut în timp ce spăla geamurile clădirii.

„La data de 15 mai 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 4 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că un bărbat s-ar fi precipitat de pe un imobil, din Sectorul 1.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constat decesul persoanei. În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri.

Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, arată Poliția Capitală într-un comunicat.

Sursa playtech.ro