BCR și Raiffeisen Bank au trecut prin încercări grele după scandalul Schengen. Chiar și așa, s-ar părea că cele două instituții bancare încep să își revină.

Raiffeisen Bank vine constant cu diferite oferte de credite pentru clienții săi. Cei de la BCR nu se lasă însă nici ei mai prejos și au în plan să atragă numeroase persoane.

Cum fac asta? Printr-un program dedicat inteligenței financiare. Astfel, clienții BCR și nu numai, pot să primească răspunsuri la numeroase întrebări legate de bani.

De asemenea, BCR îi încurajează inclusiv pe tineri să înțeleagă mai bine resursele financiare, dar și ce înseamnă gestionarea corectă a acestora.

Iar noul program al celor de la BCR pare că a captat deja atenția publicului. Nu ar fi exclus deci, ca numeroși clienți ai diferitelor instituții bancare să fie atrași mai mult de serviciile băncii.

Raiffeisen Bank în schimb nu are astfel de programe, drept urmare, ar putea pierde teren în fața celor de la BCR. Rămâne de văzut însă care bancă reușește să își țină clienții, dar și câți vor fi tentați să apeleze la serviciile oferite de BCR în România.

Sursa news18.ro