Un român aflat în Franța, la Lyon, a fost dezamăgit de camera în care a fost cazat, aceasta fiind de aproximativ 6 metri pătrați. Imaginea a devenit rapid virală pe rețelele de socializare.

Mihai Vasilescu a făcut o postare pe Facebook în care a arătat camera de hotel în care a fost cazat la Lyon. Potrivit acestuia,  el i-a cerut recepționerei să-i schimbe camera, care nu a fost „deloc ieftină”, dar acest lucru se va întâmpla zilele următoare, pentru că hotelul n-ar mai avea altele libere.

„Trebuie să vă arăt asta, că râd singur de juma’ de oră. Și nu e frumos, mai bine să râdem cu toții. Am ajuns la Lyon și m-am cazat. Aia din poză e camera de hotel. TOATĂ camera, să ne înțelegem. Am pus special trolerul acolo, ca să fie mai clar despre ce vorbesc. Ah, ba nu, mint, mai e și-o baie. În ea stăteam când am făcut poza, de-aia râd singur. Dacă aveți impresia c-a fost ieftin hotelul și de-aia, well, nu, N-A fost. Evident, m-am dus peste fata aia de la recepție s-o întreb care e faza cu debaraua asta și să mi-o schimbe. Mi-o schimbă, da’ nu azi, mâine. Că azi nu mai are altă cameră liberă. Să-mi țineți pumnii la noapte, pare c-o să am nevoie. Dacă vedeți că trec orele și nu dau niciun semn de viață, înseamnă c-am murit sufocat de pereții ăia.”, a scris acesta pe Facebook.

În ultima perioadă, românul își delectează urmăritorii de pe rețelele de socializare cu diverse întâmplări petrecute în Franța.

Sursa adevarul.ro