Controversatul influencer britanico-american a fost acuzat de viol, trafic de persoane și formarea unui grup de crimă organizată pentru a exploata sexual femei. Andrew Tate a afirmat că autoritățile române l-au acuzat de viol și trafic de persoane, într-o manevră menită să-i „fure” averea.

Tate a fost acuzat împreună cu fratele său Tristan și doi asociați.

Influencerul a fost plasat în arest la domiciliu timp de luni de zile, în timp ce ancheta poliției era în curs de desfășurare, scrie indy100.

Procurorii au declarat că au existat șapte presupuse victime de sex feminin, inclusiv unele care au fost „induse în eroare” prin „pretenții false de căsătorie și dragoste”, potrivit unei traduceri a declarației.

Ca răspuns la punerea sub acuzare, Tate a accesat rețelele de socializare pentru a-și împărtăși teoria conspirației potrivit căreia întregul caz a fost fabricat pentru a-i fura averea.

Tate a citat un tweet despre acuzații, împreună cu cuvintele: Nu am avut nici o informație despre acuzații. Sunt sigur că acest caz nu are absolut nimic de-a face cu furtul averii mele„.

Tate, în vârstă de 36 de ani, a făcut această afirmație după ce un cont de Twitter dedicat lui Tate a susținut că, în cadrul acuzării, i s-ar fi confiscat 380 de milioane de dolari în criptomonede, 15 mașini de lux, 14 ceasuri și 15 clădiri.

Tate a negat anterior toate acuzațiile de abuz și trafic de persoane.