Premierul Marcel Ciolacu a fost primit miercuri, la Chişinău, de preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, el afirmând că locul Republicii Moldova este în Uniunea Europeană. Ciolacu a precizat că a reafirmat sprijinul României pentru acest deziderat comun şi şi-a exprimat convingerea că negocierile de aderare a Republicii Moldova la Uniunea Europeană vor începe în cel mai scurt timp.

”Locul Republicii Moldova este în Uniunea Europeană! Am reafirmat astăzi, la Chişinău, la întâlnirea cu preşedinta Republicii Moldova, Maia Sandu, sprijinul României pentru acest deziderat comun.

Am convingerea că negocierile de aderare a Republicii Moldova la Uniunea Europeană vor începe în cel mai scurt timp!”, a transmis premierul Marcel Ciolacu, potrivit news.ro

Republica Moldova poate conta pe România!”, a mai spus el.

Premierul Marcel Ciolacu şi preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, fac, miercuri, o vizită de lucru în Republica Moldova, unde vor avea întrevederi cu preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, cu prim-ministrul Dorin Recean şi cu preşedintele Parlamentului de la Chişinău, Igor Grosu.