Caz înfiorător în SUA! Un bărbat ciupit de purice a rămas fără mâini și părți din picioare: În 24 de ore a fost conectat la ventilator

Caz înfiorător în Statele Unite ale Americii! Din cauza unei ciupituri de purice, un bărbat a ajuns la terapie intensivă, iar ulterior i s-au tăiat mâinile și părți din picioare.

Michael Kohlhof, în vârstă de doar 35 de ani a rămas fără mâini și bucăți din picioare, după o situație aparent banală. Familia bărbatului, susține că acesta lucra ca om de serviciu și îngrijitor de animale de companie, iar în urma unei simple mușcături de purice a făcut tifos.

Michael se afla în San Antonio, SUA, unde își ajuta mama să se recupereze după o intervenție chirurgicală, când s-a trezit că picioarele îi amorțesc. A crezut, inițial, că este vorba de gripă.

Acesta a ajuns la spital, dar starea lui s-a deteriorat rapid. Bărbatul a intrat în șoc septic. „A doua zi, era conectat la un ventilator, dializă, antibiotice, beta-blocante și alte medicamente”, a relatat mama sa într-un GoFundMe creat pentru a ajuta la plata cheltuielilor fiului său.

Femeia a precizat că fiul ei a fost „victima unei mușcături grave și traumatizante de la un singur purice – cu consecințe inimaginabile. Mâinile și picioarele lui aveau cangrenă uscată”.

Tifosul, din cauza căruia bărbatului i-au fost amputate membrele, este o boală rară, cauzată de o bacterie purtată de purici infectați. Dacă Michael ar fi întârziat 48 de ore în începerea tratamentului, ar fi putut muri, potrivit people.com.

Preluare stiripesurse.ro