Prim-vicepreședintele PNL și liderului grupului europarlamentarilor români la Bruxelles a postat pe pagina sa de socializare anunțul privind apariția premierului Nicolae Ciucă în prestigioasa revistă TIME.
Redăm mai jos integral postarea lui Rareș Bogdan:
”Revista Time îl descrie în cuvinte elogioase pe Nicolae Ciucă, premierul României, și spune despre el așa: “e clar că are NATO în oase”
„Este clar că Ciucă are NATO în oase. Totuşi, nu îşi poate ascunde frustrarea pentru că avertismentele privind agresiunea Rusiei nu au fost luate în serios. Premierul l-a lăudat pe Zelenski şi a spus că preşedintele ucrainean este în contrast cu ezitarea, eschiva de la responsabilităţi şi evitarea luării unor deciziile grele care au caracterizat vestul în relaţia cu Rusia”
Foarte interesat: În articol sunt trimiteri la Vlad Țepeș și se spune ca Ciucă nu are metodele acestuia, dar că îi apreciază rolul major jucat in apărarea Europei.
Despre Zelenski: „Ca om care s-a uitat spre ţeava unei puşti, îi respect curajul şi convingerile”
Și fiți atenți aici: Even if few Americans might be able to find Romania on a map, the nation of 19 million is set to have a notable geostrategic role to help navigate the aftermath of Putin’s invasion—what Ciucă calls a “stark new reality.” Even under the rule of communist dictator Nicolae Ceaușescu, Romania was arguably the most independent and Western-looking of the Soviet satellite states, and that deep mistrust of Russian encroachment has only swelled since its 1989 democratic revolution.”